A november 15-ei vásárra vonatkozó szabályok

A vásárrendezőség felhívja a figyelmét mindenkinek, hogy a vásár területén történő tartózkodás eladó és vevő részéről egyaránt saját felelősségre történik.

A vásár teljes területén mindenkinek kötelező a szájmaszk, vagy a szájat eltakaró kendő használata! Ez alól kivétel az étel- és italfogyasztás időtartama. Nyomatékosan felhívjuk a figyelmet az időskorúak és a járványhelyzetben veszélyeztettek vásáron történő részvételének veszélyeire és lehetőség szerinti távolmaradásra!

A járványhelyzetre való tekintettel kérünk mindenkit, hogy a közös háztartásban élők kivételével lehetőség szerint tartsák be a 1,5 méter védőtávolságot. A védőtávolság a helyben történő fogyasztásra és sorban állásra is vonatkozik.

A vásártér Munkácsy utcai szociális épületénél, (a mosdóknál) szájmaszk vásárlásának lehetősége biztosított. A szociális helyiségek használatánál különösen fontos a higiéniás szabályok betartása, a helyiségbe történő be- és kilépéskor kötelező a kihelyezett kézfertőtlenítő használata.

A vásár területén helyben fogyasztásra alkalmas ételeket kínáló vendéglátó üzletek területén tartózkodni, az ételeket helyben fogyasztani tilos – ott csak az elvitelre alkalmas ételek kiadása és szállítása érdekében, az ehhez szükséges időtartamig megengedett tartózkodni.

Mindenkit arra kérünk, hogy körültekintő és türelmes legyen a vásárban! Közösen tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy a mindenki számára várt vásározás élményt jelentsen.