Csobbanj szálláshelyeddel 1000 Ft-ért

Értékeld!

Rating

Rate now!
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
5
5 from 5 - based on 1 opinions

Foglaljon magánszálláshelyeinken és csobbanjon extra kedvezménnyel

Ismét kedvezményes fürdőjegyet igényelhetnek Mórahalom magánszálláshelyein 2021. június 30-ig és 2021. szeptember 1-jétől 2021. december 23-ig*

Ha a megadott időszakokban magánszálláshelyeink valamelyikén foglal párjával, családjával, barátaival, és rendelkezik Turisztikai Kártyával, minden lefoglalt vendégéjszaka után jogosult igénybe venni a kevdezményes fürdőbelépőket, melyekkel 1 személy alkalmanként csak 1.000 Ft-ért látogathatja a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőt.

A kedvezményes kupon jogosultságának feltétele a Turisztikai Kártya megléte, melyet az alábbi oldalon tudnak igényelni: www.morahalomkartya.hu, ahol a "Látogató vagyok" menü "-ben érhető el a regisztráció.

Az 1-2 perces regisztrációt követően minden igénylő .pdf formátumban megkapja az e-mail címére. Ezt a dokumentumot - melyben található egy egyedi, a vendéget beazonosító QR-kód - kell felmutatni a magánszálláshelyen. A szállásadó beolvassa ezt a kódot és virtuálisan feltölti a kedvezményes fürdőkuponokat az Ön Turisztikai Kártyájához kapcsolódó egyenlegére. Ezt az egyenleget a szálláshelyen aktuálisan eltöltött időtartamban tudják felhasználni.

Ezen kívül lehetőség van plasztik kártyát is igényelni a mórahalmi Turisztikai Irodában hétköznapokon 8 és 16 óra között. Ebben az esetben kártyánként 1.000 Ft környezetvédelmi díjat számítunk fel, a kiváltást követően pedig azonnal igénybe tudják venni a Turisztikai Kártya által nyújtott kedvezményeket.

A fürdőbelépőn kívül egyéb kedvezmények is várják Önöket, mint Kártyabirtokosokat Mórahalmon, melyet ugyanezen az oldalon, az "Elfogadóhelyek" menüpontban találnak "Turisztikai Kártyát elfogad" megjelölésű szolgáltatóknál.

Várjuk Vendégeinket, kapcsolódjanak ki nálunk!

* kivétel: 2021. október 30 – november 1.