Csobbanj szálláshelyeddel 1000 Ft-ért ősszel is

Értékeld!

Rating

Rate now!

Turisztikai Kártyájával akár 1.000 Ft-ért is fürdőzhet!

2021. 09. 01-től 2021. 12. 23-ig lefoglalt vendégéjszakák után kedvezményes szállásadói fürdőbelépőt kaphatnak idén is szállásadó partnereinknél.

Töltse szabadidejét a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben, foglaljon az akcióban résztvevő szálláshelyek valamelyikén.

A kedvezményes kupon jogosultságának feltétele a Turisztikai Kártya megléte, melyet 1-2 perces regisztrációt követően minden igénylő megkap az e-mail címére .pdf formátumban. Ezt a dokumentumot - melyben található egy egyedi, a vendéget beazonosító QR-kód - kell felmutatni a magánszálláshelyen. A szállásadó beolvassa ezt a kódot és virtuálisan feltölti a kedvezményes fürdőkuponokat az Ön Turisztikai Kártyához kapcsolódó egyenlegére. Ezt az egyenleget a szálláshelyen aktuálisan eltöltött időtartamban tudják felhasználni.

A Turisztikai Kártyát az alábbi oldalon tudják igényelni: www.morahalomkartya.hu, ahol a "Látogató vagyok" menü "-ben érhető el a regisztráció. A fürdőbelépőn kívül egyéb kedvezmények is várják Önöket, mint Kártyabirtokosokat, melyet ugyanezen az oldalon, az "Elfogadóhelyek" menüpontban találnak "Turisztikai Kártyát elfogad" megjelölésű szolgáltatóknál.

Töltődjenek fel nálunk ősszel is!