Vendégül lát minket a Banditanya

A családunk több lábon álló gazdaságot vezet.

A fő vonzerőnk a vendégház tanyasi jellege, illetve a gazdaságba betekintés lehetősége. A gyerekek (és velük együtt általában a szülők is) szívesen forgolódnak az állatok körül, ismerkednek a tanya életével és az állatok körüli teendőkkel.


A gazdaságunkban tartott állatok egy része ősi magyarfajta (erdélyi kendermagos, illetve kopasznyakú tyúk, magyar vörös tyúk, magyar tarka tehén, magyar pásztorkutyák: komondor, puli, pumi), ezen kívül alpesi kecskék tartásával is foglalkozunk. Valamint a gyermekek nagy kedvencei a cicák.


Gazdaságunk csoportok számára is nyitva áll, jellemzően óvodás és kisiskolás csoportok látogatják tanyánkat, hogy ismerkedjenek az itt élő állatokkal, és a gazdaság életével.

Fontos tudnivalók!

Jelentkezés a programot megelőző napon 16:00 óráig, létszám megadásával, munkaidőben 8:00 – 16:00 óra közt személyesen a Turisztikai Irodában, vagy telefonon a +36 (62) 660 710-es telefonszámon lehetséges.

A programokon való részvétel bejelentkezéshez kötött minimum 4 fővel vagy a minimum díj befizetésével indulnak és előzetes egyeztetés alapján igény szerint változtathatóak.

A programok teljes időtartama: 2 – 3 óra

Részvételi díjak:

7 nap 7 kaland programunk minimum 4 fő részvételével indul. Kevesebb létszám esetén a program költség a 4 főre eső díj.

3 éves kor alatt a program ingyenes!

Program elnevezése
Program helyszíne
időtartamProgram költség Ft / fő
KeddTanya mustraBandi tanya2 óra 3 500 Ft


Részletes információ:

  • Móra-Tourist Nonprofit Kft.
  • Turisztikai Iroda
  • Nyitva: hétfőtől – péntekig 8:00 – 16:00 óra között
  • 6782 Mórahalom, Tömörkény utca 3.
  • Telefon: +36 (62) 660 710
  • E-mail: tdm@morahalom.hu

Kapcsolódó hírek, események