A mórahalmi Szent Erzsébet az élbolyban Az Év Feltörekvő Fürdője címért

Értékeld!

Értékelés

Értékelje most!

Mintegy 70 ezer szavazat érkezett 52 ezer fürdőzőtől Az Év Fürdője közönségszavazáson. Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában ezen a héten a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő a legsikeresebbek között volt.

Lendületesen indult Az Év Fürdője közönségszavazás, hiszen júniusban közel 52 ezren adták le szavazatukat kedvenc fürdőjükre azevfurdoje.hu oldalon. A mintegy 52 ezer szavazótól megközelítőleg 70 ezer voks érkezett, sokan szavaztak a legnagyobb fürdők mellett Az Év Feltörekvő fürdője, illetve A Helyiek Kedvenc fürdője kategóriában, vagyis sikerült felhívni a nagyközönség figyelmét az egyelőre még kevésbé ismert fürdőkre is.

Itt szavazhat!
Szavazok a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőre!

A verseny mindhárom kategóriában nagyon szoros, szinte naponta változik a sorrend. A végleges eredményre október elejéig kell várni, azonban az aktuális állásra lehet következtetni abból a heti „top 5 fürdőből”, melyekre az adott héten a legtöbb szavazatot adták.
Június 25. és július 2. között Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában ezen a héten a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő mellett a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ, a Demjéni Termál Völgy, a Bogácsi Thermálfürdő és kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő volt a legsikeresebb.

Az Év Fürdője kategóriában a Gyulai Várfürdő, az Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő, a Zalakarosi Fürdő, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, illetve a Hungarospa Hajdúszoboszló szerepelt a legjobban. A Helyiek Kedvenc Fürdője csoportban a Békés Uszoda, a Dávodi Strandfürdő, a tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő, a Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda, illetve a Miskolctapolcai Strand emelkedett ki.
A szavazók csaknem 24 százaléka a 16-25 év közötti korosztályból kerül ki, amit azért fontos kiemelni, mert Az Év Fürdője verseny egyik elsődleges célja, hogy minél több fiatal szeresse meg a magyar fürdőket, illetve ismerje meg a fürdőzés fizikai és mentális egészségünkre gyakorolt pozitív hatásait.