A mórahalmi Szent Erzsébet az élbolyban Az Év Feltörekvő Fürdője címért

Mintegy 70 ezer szavazat érkezett 52 ezer fürdőzőtől Az Év Fürdője közönségszavazáson. Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában ezen a héten a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő a legsikeresebbek között volt.

Lendületesen indult Az Év Fürdője közönségszavazás, hiszen júniusban közel 52 ezren adták le szavazatukat kedvenc fürdőjükre azevfurdoje.hu oldalon. A mintegy 52 ezer szavazótól megközelítőleg 70 ezer voks érkezett, sokan szavaztak a legnagyobb fürdők mellett Az Év Feltörekvő fürdője, illetve A Helyiek Kedvenc fürdője kategóriában, vagyis sikerült felhívni a nagyközönség figyelmét az egyelőre még kevésbé ismert fürdőkre is.

Itt szavazhat!
Szavazok a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőre!

A verseny mindhárom kategóriában nagyon szoros, szinte naponta változik a sorrend. A végleges eredményre október elejéig kell várni, azonban az aktuális állásra lehet következtetni abból a heti „top 5 fürdőből”, melyekre az adott héten a legtöbb szavazatot adták.
Június 25. és július 2. között Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában ezen a héten a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő mellett a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ, a Demjéni Termál Völgy, a Bogácsi Thermálfürdő és kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő volt a legsikeresebb.

Az Év Fürdője kategóriában a Gyulai Várfürdő, az Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő, a Zalakarosi Fürdő, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, illetve a Hungarospa Hajdúszoboszló szerepelt a legjobban. A Helyiek Kedvenc Fürdője csoportban a Békés Uszoda, a Dávodi Strandfürdő, a tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő, a Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda, illetve a Miskolctapolcai Strand emelkedett ki.
A szavazók csaknem 24 százaléka a 16-25 év közötti korosztályból kerül ki, amit azért fontos kiemelni, mert Az Év Fürdője verseny egyik elsődleges célja, hogy minél több fiatal szeresse meg a magyar fürdőket, illetve ismerje meg a fürdőzés fizikai és mentális egészségünkre gyakorolt pozitív hatásait.