Bemutatkozik a város új jegyzője

2006-ban végeztem Szegedi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán. Pályafutásomat a Csongrád Megyei Önkormányzatnál kezdtem, majd jogutódlás következtében a NAV kötelékén belül folytattam.
Két kisgyermekem van: Balázs 2010-ben, Réka 2012-ben született. Szegeden élek.

Véleményem, életfelfogásom szerint a vezetés szolgálat és felelősségvállalás, a változások élén haladás, a hatékony időgazdálkodás és stresszkezelés művészete.

Számomra kiemelkedő szerepet játszik mind az életben, mind pedig a munkatársi, kapcsolatok során a másik személy, mint ember figyelembe vétele.

Egy jegyzőnek – így Mórahalom város jegyzőjének is – olyan széleskörű feladatokkal, olyan kihívásokkal kell szembenéznie, amelyek minden szakember számára komoly erőpróbát jelentenek a mai közigazgatási környezetben. Büszkén vallhatjuk, hogy Mórahalom intenzív, dinamikus fejlődése elvárja, hogy a jegyző, a hivatal szakmai vezetése mellett, más szinteken is bekapcsolódjon a város életébe.

A várost és a járás településeit ismerem, családi kötelékek is fűznek Mórahalomhoz, továbbá tagja vagyok a Homokháti Jegyzők Egyesületének.

Örömmel és büszkén törekszem a hivatal vezetését eddigi szakmai tapasztalataim alapján, valamint a változásokra, folyamatos fejlődésre való nyitottsággal, tudásom és lelkiismeretem szerint maximális odaadással ellátni.

Megtisztelő ebben a professzionális szakmai közegben dolgozni, melyet a Mórahalmi Polgármesteri Hivatal is képvisel, karizmatikus és képzett vezetőivel, szorgalmas és kitartó munkavállalóival, folyamatos és dinamikus fejlődésével.

Az önkormányzatnál a közelmúltban bekövetkezett személyi változások után a polgármesteri hivatal vezetésében közvetlen kollégáim lettek: dr. Tóth Krisztián aljegyző, dr. Bíró Mónika osztályvezető, Nagypálné Vidács Anikó osztályvezető.

dr. Elekes Petra