Bravúros győzelem Dorozsmán

Veresége ellenére a Kiskundorozsma is a dobogón tölti a telet. A hazaiak ugyan megszerezték a vezetést, de négy perccel később, két fejessel már a Mórahalom volt előnyben. A homokhátiak győzelmüket a klub korábbi elnökének, a napokban elhunyt Kóródi Sándor Ferencnek ajánlotta.

Kiskundorozsma–Kéménygyártó-Mórahalom VSE 1–2 (0-0)

Szeged-Kiskundorozsma, 100 néző. Vezette: Mucsi Zsolt – jól (Burzon, Tapodi).

Kiskundorozsma: Rozs – Varga Á., Molnár K. (Bodonji, 75.), Sallai, Veszelka, Ottlik Márk, Ottlik Máté, Fülöp, Lóki, Kis B. (Kalapács, 52.), Bozsó (Tóth N., 85.). Edző: Paksi Péter.

Mórahalom: Weszelovszky – Vajda, Görbe (Csehó, 96.), Csizmadia, Holcsik (Trója, 85.), Pető, Fodor (Fenyvesi, 80.), Mészáros (Rádóczi Dáv., 60.), Ábrahám, Bokányi (Tajthy, a szünetben), Róka. Edző: Papp Endre.

Gólszerzők: Ottlik Márk (66.), ill. Rádóczi Dáv. (67.), Fodor (70.).

Jók: Ottlik Máté (a mezőny legjobbja), Ottlik Márk, Veszelka, Fülöp, Sallai, ill. mindenki.

Paksi Péter: – Küzdelmes mérkőzésen a szerencsésebb csapat nyert, gratulálok a Mórahalomnak! Ezen túl gratulálok csapatom minden egyes játékosának, az elnöknek és a vezetőknek, hogy egész ősszel segítették a munkánkat! Nagyon megérdemelte a dorozsmai közösség, hogy az őszi szezont a harmadik helyen zárjuk. Fizikálisan, taktikailag és mentálisan is előrelépett a csapat, megérdemlik, hogy a dobogón zárjuk az őszt, mert nagy elánnal dolgoztak az edzéseken és a meccseken is.

Papp Endre: – Büszke vagyok a csapatomra! Igazi rangadón jobban jöttünk ki a kevés helyzetből. Szép és fontos sikert arattunk egy jól játszó Dorozsma ellen. Gratulálok a srácoknak az egész évhez! Győzelmünket Frenki bácsinak ajánljuk!