Családi tökfaragás és kézműveskedés

CSALÁDI TÖKFARAGÁSSAL ÉS AZ APARTMANHÁZ BEMUTATÁSÁVAL ZÁRUL A NOSZTALGIA APARTMAN FELÚJÍTÁSÁT TÁMOGATÓ PÁLYÁZAT

A mórahalmi SZÉP-KÖR Környezetvédelmi és Városszépészeti Egyesület 2022. évben kezdte meg az üzemeltetésében álló Nosztalgia Apartman felújítását. A Zákányszéki út 1. szám alatti- helyiek által Mucsi házként ismert -ingatlan pályázati forrásnak köszönhetően újult meg és lett minőségi, 4 különálló apartmanból álló szálláshely.

Záró rendezvényeként 2023. október 29-én vasárnap megnyitjuk apartmanházunk kapuit az érdeklődők előtt és egy kellemes, családias őszi programmal zárjuk le a pályázatot.

Az eseményen kicsik és nagyok egyaránt kiélhetik a kreativitásukat, mind a kézműves foglalkozásokon, mind a tökfaragás alkalmával. A helyszínen igyekezetüket a Levendulatündér jóvoltából frissítővel és tökös ételek kóstolójával jutalmazzuk.

Sőt mi több a program után az elkészült tököket kedvezményes belépőre válthatják a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben.. A Gyermekfürdő ugyanis október 29-én ünnepli 13. születésnapját, melynek apropóján születésnapi töklámpás partit szervez.

Programok:

  • · Bábelőadás
  • · Tökfaragás
  • · Kézműves foglalkozás
  • · Tökös ételek kóstolója
  • · Levendulatündér kitelepülése

Tököt és szükséges eszközöket az első 20 család részére tudunk biztosítani.

Helyszín: Nosztalgia Apartman (6782 Mórahalom, Zákányszéki út 1.)



Programunkat a „VP6-19-2-1--43-1/D-21 Jövedelemtermelő turisztikai fejlesztések a Mórahalmi Járás területén 2021” pályázati kiírás támogatja.

A pályázat címe: Nosztalgia Apartmanház felújítása”

Várunk szeretettel minden érdeklődőt az újonnan felújított Nosztalgia Apartman udvarára egy közös családi programra 2023. október 29-én 10 órától 13:00 óráig.

További részletek az eseményben!