Csobbanj szálláshelyeddel 50% kedvezménnyel!

Idén is kedvezményes fürdőbelépővel várnak Mórahalom magánszálláshelyei!

Csobbanj szálláshelyeddel 2.200 Ft-ért!

2024-ben is óriási kedvezménnyel várjuk a fürdőkedvelő Vendégeinket!

Amennyiben Mórahalom magánszálláshelyein szállnak meg és rendelkeznek saját névre szóló Turisztikai Kártyával, akkor a napijegy aktuális ára helyett csak 2.200 Ft-ért vehetik igénybe személyenként a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőt.

Érkezzen egyedül, párjával vagy családjával, erre a kedvezményre akkor is jogosultak az alábbi magánszálláshelyek bármelyikén, minden eltöltött vendégéjszaka után.

Ez hogyan is néz ki a gyakorlatban?

Vegyük például, hogy 2 fő érkezik 3 éjszakára az egyik, honlapjainkon megjelenő magánszálláshelyre. Mindkét személy a vendégéjszakáinak megfelelő számú kedvezményes jegy vásárlására jogosult, ami esetünkben 2x3, azaz összesen 6 db kedvezményes jegyet tudnak vásárolni a fürdőben.

Azt fontos azonban megjegyezni, hogy a kedvezményes fürdőjegyre vonatkozó jogosultság az adott foglaláshoz kapcsolódik, így az érkezés napjától az adott foglalás távozási napjáig használhatóak fel a vendégéjszakák számának megfelelően.

Kedvezményes időszakok 2024-ben (amikor igényelhetik szálláshelyükön a kedvezményes szállásadói fürdőjegyet):

  • 2024. január 15. - június 14. (előszezon)*
  • 2024. szeptember 1. - december 23. (utószezon)*

* kivételt képeznek az alábbi időszakok (ezeken a napokon nem használható a kedvezmény): 2024. március 15-17., 2024. március 29 - április 1., 2024. május 18-20., 2024. november 1-3.

A kedvezmény jogosultságának feltétele a Turisztikai Kártya megléte, melyet 1-2 perces ingyenes regisztrációt követően minden igénylő megkap az e-mail címére .pdf formátumban. Ezt a dokumentumot - melyben található egy egyedi, a vendéget beazonosító QR-kód - kell felmutatni a magánszálláshelyen (foglalásonként 1 Turisztikai Kártya megléte is elegendő, azonban más szolgáltatónál fontos lehet a személyenkénti regisztráció). A szállásadó beolvassa ezt a kódot és virtuálisan feltölti a kedvezményes fürdőkuponokat az Ön Turisztikai Kártyához kapcsolódó egyenlegére. Ebből az egyenlegből von le a fürdő, amikor igénybe veszik a szolgáltatást, így kártyáját legyen szíves fürdőzés előtt magához venni.

Az akcióban résztvevő magánszálláshelyek: https://www.visitmorahalom.hu/hu/szallasok

A Turisztikai Kártyát az alábbi oldalon tudják igényelni: www.morahalomkartya.hu.

A fürdőbelépőn kívül egyéb kedvezmények is várják Önöket, mint Kártyabirtokosokat, melyet ugyanezen az oldalon, az "Elfogadóhelyek" menüpontban találnak "Turisztikai Kártyát elfogad" megjelölésű szolgáltatóknál.

Várjuk az ideérkező párokat, családokat, szeniorokat egyaránt!