Csobbanj szálláshelyeddel ősszel is 2.200 Ft-ért Mórahalmon!

2023. január 16. 8:00 - 2023. december 23. 22:00

Ősszel is kaphat kedvezményes fürdőbelépőt Mórahalom magánszálláshelyein!

Csobbanj szálláshelyeddel 2.200 Ft-ért!

2023-ban is óriási kedvezménnyel várjuk a fürdőkedvelő Vendégeinket!

Amennyiben Mórahalom magán szálláshelyein szállnak meg és rendelkeznek saját névre szóló Turisztikai Kártyával, akkor a napijegy aktuális ára helyett csak 2.200 Ft-ért vehetik igénybe személyenként a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőt.

Érkezzen egyedül, párjával vagy családjával, erre a kedvezményre akkor is jogosultak az alábbi magán szálláshelyek bármelyikén, minden eltöltött vendégéjszaka után.

Ez hogyan is néz ki a gyakorlatban?

Vegyük például, hogy 2 fő érkezik 3 éjszakára az egyik, honlapjainkon megjelenő magánszálláshelyre. Mindkét személy a vendégéjszakáinak megfelelő számú kedvezményes jegy vásárlására jogosult, ami esetünkben 2x3, azaz összesen 6 db kedvezményes jegyet tudnak vásárolni a fürdőben.

Azt fontos azonban megjegyezni, hogy a kedvezményes fürdőjegyre vonatkozó jogosultság az adott foglaláshoz kapcsolódik, így az érkezés napjától az adott foglalás távozási napjáig használhatóak fel a vendégéjszakák számának megfelelően.

Kedvezményes időszakok 2023. őszén (amikor igényelhetik szálláshelyükön a kedvezményes szállásadói fürdőjegyet): 2023. szeptember 1.- december 23-ig (utószezon)*

* kivételt képeznek az alábbi időszakok (ezeken a napokon nem használható a kedvezmény): 2023. október 21-23.

A kedvezmény jogosultságának feltétele a Turisztikai Kártya megléte, melyet 1-2 perces ingyenes regisztrációt követően minden igénylő megkap az e-mail címére .pdf formátumban. Ezt a dokumentumot - melyben található egy egyedi, a vendéget beazonosító QR-kód - kell felmutatni a magánszálláshelyen (foglalásonként 1 Turisztikai Kártya megléte is elegendő, azonban más szolgáltatónál fontos lehet a személyenkénti regisztráció). A szállásadó beolvassa ezt a kódot és virtuálisan feltölti a kedvezményes fürdőkuponokat az Ön Turisztikai Kártyához kapcsolódó egyenlegére. Ebből az egyenlegből von le a fürdő, amikor igénybe veszik a szolgáltatást, így kártyáját legyen szíves fürdőzés előtt magához venni.

Az akcióban résztvevő magánszálláshelyek: https://www.visitmorahalom.hu/hu/szallasok

A Turisztikai Kártyát az alábbi oldalon tudják igényelni: www.morahalomkartya.hu.

A fürdőbelépőn kívül egyéb kedvezmények is várják Önöket, mint Kártyabirtokosokat, melyet ugyanezen az oldalon, az "Elfogadóhelyek" menüpontban találnak "Turisztikai Kártyát elfogad" megjelölésű szolgáltatóknál.

Várjuk az ideérkező párokat, családokat, szeniorokat egyaránt!

Kapcsolódó hírek, események