Éjszakai futball Mórahalmon

Szombaton megkezdődik Mórahalmon az Input Csoport Téli-kupa kispályás labdarúgótorna, amelyen két csoportban összesen 20 csapat küzd az elsőségért.

A torna népszerűsége folyamatosan növekszik, nem véletlen, hogy immár 20 csapat nevezett az Input Csoport Téli-kupa mórahalmi kispályás labdarúgó eseményre. A szervezőknek nem volt egyszerű dolguk, hiszen valahogy el kellett osztani két részre a nevezőket, végül ezt úgy oldották meg, hogy az előző idény 14 együtteséből az akkor az első 10-ben végző, tavalyi névvel startoló 7-hez hozzátette még a B2, a KÉSZ és a Vakegerek elnevezésű formációkat, így alakult ki az A csoport, míg a további 10 jelentkező a B csoportban szerepel.

A lebonyolítás is változott, hiszen a november 25-én rajtoló esemény kilenc alapfordulója lepörög január 13-ig (lesz benne a szombatok mellett két szerdai és egy pénteki játéknap), majd utána az első 5 mindkét csoportban a felső-, az utolsó 5 pedig az alsóházba kerül. Itt a elért helyezések utáni alapbónuszpontokkal következik újabb öt játéknap január 20-tól február 17-ig, amelyeknek a végére eldől a bajnoki cím, a feljutók és a kiesők sorsa is.

Érdekesség még, hogy a Móradombi Sportcsarnok elfoglaltsága miatt a másokik forduló mérkőzései december 1-jén 18.30-kor kezdődnek, az utolsó találkozón pedig hajnali 2 órakor indul útjára a labda...

Az első forduló párosítása, szombat, 16 óra: B2–KÉSZ (A liga), 16.50: Tiki Taka–Goal Diggers (B), 17.40: GLB–Hintalovak (A), 18.30: Ruzsa–Drink Team (B), 19.20: Vakegerek–Young Boys (A), 20.10: Plés Bagázs–Azsebajhakikapunk (B), 21 óra: DAFC–JBT (A), 21.50: Úgyisapályárafogjuk–Antireflex (B), 22.40: Asztalon Villa–Idén SE (A), 23.30: Nel Trans Kft.–MPK-sokk (B).