Folytatódnak a mórahalmi Városkártya kedvezmények – Már 5000 fő regisztrált

A mórahalmi Városkártya rendszerhez eddig több mint 40 partner csatlakozott, akiknek a szolgáltatásait a kártya segítségével lehet igénybe venni.

A Városkártya működtetését saját Facebook oldal és internetes felület szolgálja ki – www.morahalomkartya.hu -, amit teljeskörű marketinggel támogatunk, valamint az önkormányzathoz kapcsolódó valamennyi szolgáltató belépett a kedvezményt adók közé, de nagy számban csatlakoztak a helyi partnerek is. A felhasználók száma is jelentős gyarapodást mutatott – a pandémia helyzet ellenére is.

A Smart City program keretében tavaly nyáron, nem sokkal a koronavírus harmadik hullámának kezdetén debütált a Mórahalom kedvezménykártya, amelyet már több, mint 5000-en töltöttek le okostelefonjukra. A készüléken tárolt QR kóddal ellátott virtuális kártya mindig kéznél van és számos extra kedvezményt biztosít tulajdonosa számára. A kártyarendszer akciói tovább folytatódnak, az aktualitásokról e-mailen és sms-ben is tájékoztatjuk a kártyabirtokosokat.

A Mórahalom Városkártya egyrészt a városban lakóhellyel rendelkező polgárok számára nyújt kedvezményt – ez a Városkártya -, másrészt pedig a városba érkező vendégeknek, turistáknak – ez a Turisztikai Kártya – nyújt kedvezmény-rendszert. A Városkártya tulajdonosai felmutatást és érvényesítést követően azonnali kedvezményes fogyasztást/vásárlást realizálhatnak a Szolgáltatók által biztosított kedvezmények mértékéig a városi elfogadóhelyeken. Jelenleg több mint 40 elfogadóhely biztosít kedvezményt.

Mindkét városkártya működése QR-kód alapon nyugszik, mely okostelefonra letöltve mentesít a plasztikkártya használat alól, ezáltal az okostelefonon keresztül mindig a tulajdonosánál lesz.

A Városkártya rendszert kiszolgáló hivatalos honlapon – www.morahalomkartya.hu – keresztül lehet regisztrálni a Városkártyát. A regisztrációt követően az igénylő emailben juthat hozzá a virtuális kártyához. A használatához nem szükséges alkalmazást telepíteni az okostelefonra, elég, ha lementi a kártyát képként a telefonjára. Az idősebbekre és azokra gondolva, akik nem használnak mobiltelefont, lehetőség van a Városkártya kinyomtatására is.

Újdonságként 2021 nyarától a mórahalmi magánszálláshelyek által a vendégéjszakák után biztosított kedvezményes fürdőbelépő is Városkártya rendszerbe került, a felhasználás így könnyen kezelhetővé és papírmentessé vált.

A Városkártya rendszer legkedveltebb elfogadóhelye a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, ahová időszakos akciókat és állandó kedvezményeket is biztosítunk. Jelenleg Turisztikai Kártyával az első használat alkalmával egyszeri, 20% kedvezményt adunk a belépőjegy árából. Illetve kedvezményes Wellness jegy is igényelhető ezzel a kártyatípussal, ami egész napos fürdőbelépőt és 20 perces gyógymasszázst foglal magában 5.500 Ft helyett 3.900 Ft-ért.

A helyi lakosok által kiváltható Városkártyával hétfőtől-péntekig folyamatos, 50%-os kedvezmény vehető igénybe a teljes árú belépőjegy árából, így a mórahalmi jegy 2.700 Ft helyett 1.300 Ft-ba kerül. A 10 alkalmas mórahalmi bérletet pedig 23.000 Ft helyett 12.000 Ft-ért lehet megvásárolni.