Három mórahalmi a megye díjazottjai között

A Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat az államalapításunk tiszteletére rendezett megemlékezést és díjátadót Ópusztaszeren. Az eseményen idén három mórahalmi polgárt köszöntöttek.

Balog László kabinetvezető a Csongrád-Csanád Megye Közigazgatásáért díjat kapta meg. Több, mint húsz éve tölti be posztját, minden jelentős helyi beruházásban aktívan részt vett. Például a fürdő, az erdei iskola, a rendezvényház, vagy az agrár-ipari park létrehozásában.

Kovács-Tanács Istvánné az Aranyszöm Rendezvényház vezető munkatársa, ő a Csongrád-Csanád Megye Kultúrájáért kitüntetést vehette át. A közművelődés és kultúra szinte minden területén dolgozott már az elmúlt 35 évben. Jelenleg a mórahalmi lovas színház, a rendezvényház, és a Kapocs Népfőiskola munkatársa, szakmai vezetője, „mindenese”.

Martyin Lászlóné pedagógus, testnevelő. Ő a köznevelésért kapott elismerést. A tornaórák mellett több, mint 1000 gyereket tanított meg úszni, a kötélugrás sportágban minden évben bekerül a csapatából versenyző a magyar válogatottba. És bár idén nyugdíjba ment, az iskolán kívüli sporttevékenységet nem hagyja abba.Gratulálunk az összes díjazottnak!