Ingyenes lakossági LED-izzó csereprogram Mórahalmon

A CYEB Energiamegoldások Kft. ingyenes LED-izzó csereprogramot hirdet a lakosság számára, amelynek keretében a program résztvevői meghatározott feltételek mellett ingyen juthatnak LED-izzókhoz, és cserélhetik le a háztartásaikban található régi izzókat új, korszerű LED fényforrásokra.

Mindössze csak regisztrálni kell a www.ledcsere.hu oldalon, és ki kell tölteni az online regisztrációs kérdőívet. A programban történő részvétel feltétele, hogy az ingyenesen megkapott LED-izzók a jelentkezéskor megadott háztartásban használatba kerüljenek és ott minimum 2 évig használatban legyenek.

A jelentkezéshez szükséges a regisztrálandó háztartás villanyszámlája, továbbá a szerződéskötéshez a szerződő fél (villanyszámla előfizető) személyazonosságának igazolásához szükséges dokumentumok: személyi igazolvány és lakcímkártya.

FONTOS! A regisztráció utolsó oldalán átvételi helyként Mórahalmot jelöljék be! Aki esetleg nem rendelkezik mórahalmi lakcímmel, ő is jelentkezhet, de az átvételi pontként szintén Mórahalmot jelölje meg.Az ingyen kapott LED-izzók számát és teljesítményét a villanyszámla és a regisztráció során feltöltött adatok alapján határozzák meg.

Az izzókat várhatóan 2023. június hónapban lehet majd átvenni a Városházán.

A regisztráció 2023. február 8-tól március 15-ig tart. A regisztrációban segítséget kaphatnak a Tóth Menyhért Városi Könyvtárban. A könyvtár nyitvatartási idejében hétköznap kedden 8-17 óráig, szerdán 8-18 óráig, csütörtökön 13-17 óráig, pénteken 8-17 óráig állnak rendelkezésre.