Ismét dobogón a Mórahalom

Mivel a Mórahalom nyerni tudott Makón, így a homokhátiak felléptek a tabella harmadik helyére. A Mórahalom egy kavarodás után jutott előnyhöz, majd egy szépen megjátszott akciót követően a visszagurított labdát Holcsik lőtte a kapuba. A szépítés után a makóiaknak volt egy kapufájuk is ,de a kétgólos hátrányukat végül nem tudták eldönteni.

Makó–Kéménygyártó-Mórahalom VSE 1–2 (0-0)

Makó, 200 néző. Vezette: Kis Máté – jól (Gera, Csöngető).

Makó: Kurunczi – Dancsó (Bódi, 78.), Bohák D., Vas, Kardos, Frank, Borbély (Béres, 66.), Pepó (Megyesi, 54.), Rakity, Czebe (Beke, a szünetben), Pataki (László, a szünetben). Edző: Botlik Róbert.

Mórahalom: Weszelovszky – Vajda, Róka, Rádóczi (Pető, 84.), Holcsik (Heidrich, 78.), Mészáros G., Nagy M., Pióker (Hatvani, 72.), Dobronoky (Hovanyecz, 87.), Bokányi, Szalma. Edző: Papp Endre.

Gólszerzők: Bódi (87.), ill. Mészáros G. (31.), Holcsik (75.).

Jók: Kardos, László, ill. mindenki.

Botlik Róbert: – Egy hajtós mérkőzésen kétgólos hátrányba kerültünk, amit majdnem sikerült eltüntetni. Gratulálok a Mórahalomnak!

Papp Endre: – Az első perctől irányítottuk a mérkőzést a szervezett makóiak ellen. Sok helyzetet kialakítottunk, de ma sakk-matt helyzetet is kihagytunk. Az utolsó tíz percben a makói felívelésekkel gondunk akadt, de azt gondolom, ma a jobb csapat megérdemelten nyert. Sok sikert a fiatal makói csapatnak!