Június 7-én indul a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház 10. évada

A kora tavaszi sajtótájékoztatóra még begipszelt lábbal érkezett Pintér Tibor, a lovardában megtartott szerdai sajtóeseményen azonban már lóhátra pattant.

A Nemzeti Lovas Színház igazgatójának dallal kísért látványos programzárása előtt Nógrádi Zoltán, a város polgármestere köszöntötte a vendégeket és a megjelent alkotókat, Pintér Tibort, Ilyés Jenifert, a Nemzeti Lovas Színház színművészét, Tallós Ritát, a Liliom Produkció rendező-producerét, valamint a Veres1 Színház igazgatóját, Venyige Sándort.

A polgármester elmondta, a város egyik legfontosabb kulturális attrakciója a nyár folyamán idén is nagy sikerű operettekkel, musicalekkel és lovas színházi előadásokkal várja a nézőket. A jubileumi évadban is vannak visszatérő és új társulatok.

A szabadtéri előadások alkalmával ismét elhozza sikerdarabjait a Liliom Teátrum és a Veres1 Színház, új társulatként pedig a Pesti Broadway Alapítvány mutatkozik be az Apostol Musicallel, de néptáncfesztivál is várja majd a vendégeket. Július közepén teljes átszerelés kezdődik. A Futó-Dobó Lovasközpont fedeles lovardája közel két hónapra lovas színházzá alakul, ahol az elmúlt években tapasztalt növekvő népszerűségre való tekintettel idén 16 lovas színházi produkciót láthatnak a Nemzeti Lovas Színház előadásában.A részletes műsor és jegyvásárlás itt: https://szinhazjegy.morahalom.hu/