Kiss Lizanna mindent vitt Balatonvilágoson

A hétvégén rendezték a Hungarian Masters dijugratóversenyt Balatonvilágoson, ahol térségünket a mórahalmi kiválóság, Kiss Lizanna képviselte. A Mórahalmi Lovassport Egyesület versenyzője hibátlan teljesítményt nyújtott.

A Ssang Yong által támogatott Mesterek Tornája verseny U25-ös nagydíjában hét lovas tudott hibapont nélkül célba érni a 135 cm-es alappályáján. Az U25-ös nagydíj első helyét, a mórahalmi Kiss Lizanna magabiztosan szerezte meg Cashflow nyergében, megelőzve a Colonado Lovasiskola két lovasát, Osztovits Pétert és Csibi Zsófiát. Negyedik lett a pécsi Nagy Júlia Királyhágóval, ötödik Domonyvölgyből, ifj. Lázár Zoltán Candide-dal és hatodik, Alasztics Aliz Ducheval.

Aki nyerni akart, a Ssang Yong Mesterek Tornája ifjúsági nagydíjában, annak több nehéz technikai feladatot is meg kellett oldania Erdélyi Magdolna nemzetközi pályaépítő pályáján. A 130 cm-es, ifjúsági nagydíjat csak öten tudták hibapont nélkül lelovagolni. Az összevetésben is folytatódott Kiss Lizanna sikersorozata, hiszen a péntek és szombati ifjúsági kör győzelmek után a nagydíjban is ő volt a leggyorsabb hibátlan összevető, így Cloéval elsőként lovagolhatott az eredményhirdetésre felállított Ssang Yong kitörők közé.

Forrás: dijugratoszakag.hu

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu

Borítófotó: Kuklis István (archív)