Lakossági kérdőív a turizmusról

Idén először kérdőíves felmérést készítünk a mórahalmi lakosok körében a turizmus településre és az itt élőkre gyakorolt hatását vizsgálva.

A kérdőív az alábbi linken érhető el: https://forms.gle/igVqFVscZ3vMTgbT7

Mórahalom életében kiemelkedő szerepet tölt be a turizmus, mely hatással van mindannyiuk életére.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a turizmus jelenléte Mórahalmon az itt élők számára is pozitív érzéseket keltsen, és egy olyan település legyünk, ahol jól érzik magukat az itt lakók és a látogatók egyaránt. A helyiek kikapcsolódását szolgálja többek között az évente megszervezett Mórahalmi Strandhét, mely 2024-ben 2 alkalommal is meghirdetésre kerül (2024. 06. 10-16. és 2024. 08. 26-09.01. között). A kiemelt heteken Mórahalom Városkártyával ingyenesen látogatható a Mórahalmi Gyógyfürdő, az Ezer Év Parkja és a Móradombi Uszoda is; továbbá a Kártya felmutatói 35% kedvezményt kapnak a Móra-Vitál Kft. „Mórahalom Kincsei” masszázsajánlatokból; és pályafoglalásra a Bivaly Bowling Club&Bar-ban).

Kérdőívünk célja, hogy a válaszaik alapján ezt az összhangot segíthessük, erősíthessük, és a lakosság visszajelzése alapján határozzuk meg a fejlesztési területeket. Így kérjük a következő 10-12 percben segítse munkánkat azzal, hogy kitölti kérdőívünket!

A kérdőív kitöltésének határideje: 2024. 05. 17. (péntek) éjfél.

A válaszadás önkéntes, és teljesen anonim. Az adatokat együttesen értékeljük ki, és azokat csak a kutatás céljából használjuk fel.

E-mail címet csak abban az esetben szükséges megadni, ha részt kíván venni a nyereménysorsoláson, melyen az alábbiakat sorsoljuk ki:

· 2 db családi (2+2 fő) fürdőbelépő a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe,

· 2 db családi (2+2 fő) belépő az Ezer Év Parkjába,

· 1 db ayurvédikus masszázs

Kérjük, amennyiben lehetősége van, küldje el a kérdőívet mórahalmi családtagjainak, ismerőseinek is, hogy minél szélesebb képet kaphassunk a helyi lakosoktól.

A kérdőív az alábbi linken érhető el: https://forms.gle/Mv3Xgp8teTR7ojwT6

Segítő együttműködését előre is köszönjük!