Lakossági tájékoztató kérdőíves felmérésről

A Program keretében a 65 év feletti lakosság kérdőíves megkeresésére kerül sor 2017 nyarán, Zákányszéken, Pusztamérgesen, Öttömösön, Ruzsán, Mórahalmon és Ásotthalmon. A kérdőíves lekérdezést a Segítő Kezek az Aktív Évekért Közhasznú Nonprofit Kft. alkalmazásában álló, a Homokháti Szociális Központ által koordinált helyi munkavállalók végzik.

A Kormány 1056/2017. (II.7.) számú határozatával kiterjesztette az Idősügyi Infokommunikációs Modellprogramot a hátrányos helyzetű településekre.

A Program keretében a 65 év feletti lakosság kérdőíves megkeresésére kerül sor 2017 nyarán, Zákányszéken, Pusztamérgesen, Öttömösön, Ruzsán, Mórahalmon és Ásotthalmon.

A kérdőíves lekérdezést a Segítő Kezek az Aktív Évekért Közhasznú Nonprofit Kft. alkalmazásában álló, a Homokháti Szociális Központ által koordinált helyi munkavállalók végzik. Munkatársaink a kérdőív kitöltése során megkérdezik az időseket egészségi és lelki állapotukról, kérdéseket tesznek fel biztonságérzetükről, továbbá arról, hogy a megkérdezettek hogyan viszonyulnak a jelenkor technikai vívmányaihoz.

A kérdőív kitöltése önkéntes, a megkeresések 2017.06.20. után elkezdődtek. Az Infokommunikációs Modellprogram sikeres megvalósítása érdekében, kérjük az érintett lakosok segítő közreműködését. A felmérést végző munkatársak munkavállalói igazolvánnyal igazolják magukat.

Az esetleges visszaélések elkerülése érdekében kérjük a kérdőíves felmérésben részt vevő lakosokat, hogy a magát igazolni nem tudó személyeket, ingatlanuk területére ne engedjék be, kérdéseikre ne válaszoljanak. A kérdőívvel kapcsolatos kérdéseikre, észrevételeikre szívesen válaszolunk a 62/254-286 telefonszámon munkanapokon 8-16 óráig.