Még gyorsabb internetezés Mórahalmon

 A Telekom maximális hálózatának köszönhetően Mórahalmon is folyamatosan javul az interneten elérhető szolgáltatások és a televíziózás minősége.
 Augusztus elejétől európai szintűvé válik a mórahalmi internethálózat: a településen közel 2000 háztartás, tehát csaknem valamennyi helyi lakos használhatja az 500 mbit/s sebességű hálózatban rejlő lehetőségeket. A Magyar Telekom szakemberei szeptemberben Mórahalmon, Telekom Pont irodában személyes jelenléttel, barátságos és szupergyors ügyintézéssel nyújtanak segítséget az érdeklődőknek.

A Telekom intenzív hálózatfejlesztésének eredményeként országszerte már közel 3 millió háztartásban érhető el a nagy sebességű otthoni internethálózat. A folyamatosan bővülő fejlesztésekből nem marad ki Mórahalom sem, ahol megduplázódik a sávszélesség: a vállalat jóvoltából a lakók 500 mbit/s sebességen élhetnek a MOST lehetőségeivel, így a keresett weboldal szempillantás alatt megjelenik készülékünk képernyőjén, a korábban megszokottnál sokkal gyorsabb a letöltés még óriásfájlok esetében is, és akár élő adásokat is megszakadások nélkül nézhetünk a neten.

A fejlesztésekkel a televíziózás élménye is minőségi változáson megy keresztül: a HD kép- és hangminőségének köszönhetően még élvezetesebb a tévézés, ami nem csak a látványos mozi- vagy természetfilmek, illetve a sport kedvelőinek nyújt még jobb szórakozást, hanem a gyermekeknek is tartalmasabban telik így a nyáriszünet. A Telekom IPTV szolgáltatásában a 31 HD és 106 további csatorna mellett továbbra is egy gombnyomással elérhetők az interaktív tévézés jól ismert lehetőségei, így a megállítható és visszatekerhető élő adás, a felvehető adás, az elektronikus műsorújság, vagy a képernyőn elérhető változatos alkalmazások is.

A mórahalmiak a szeptemberben nemcsak online, hanem személyesen is érdeklődhetnek a szolgáltatások felől: bármilyen kérdésükkel bekopogtathatnak a Telekom Pont ajtaján, ahol a vállalat készséges és felkészült dolgozói lesznek a segítségükre.