Megvan az első Magyar Országos Bajnoki címe a mórahalmi judósoknak

2017. szeptember 30-án rendezték Debrecenben a Diák A,B korcsoportnak az Országos Bajnokságot (ez a legfontosabb megmérettetése a judókáknak és az egyesületnek is), ahol a Mórahalmi Judo SE három versenyzője vett részt.

Mind a 3 versenyző nagy küzdelemben a döntőig jutott. Tóth Lea 38 Kg-ban aranyérmet, Csiszár Csenge +49 Kg-ban és Vlasits Ákos 29 Kg-ban ezüstérmet szerzett! Edzőjük: Nagybata Mihály. Ezzel az eredménnyel a 3 éve működő egyesületünknek nagyobb múlttal rendelkező egyesületeket is sikerült megelőznie! Köszönjük a versenyzőknek a rengeteg belefektetett munkát, a szülőknek a sok segítséget, hogy kitartottak a sportágunk, edzőnk mellett, és nem engedték, hogy feladják a gyerekek, és abbahagyják a sportot, a polgármesteri hivatalnak, néhány vállalkozónak, hogy mellénk álltak, és támogatásukkal ez az eredmény összejöhetett! Reménykedünk, hogy az idősebb korosztályos versenyeken is hasonló eredményeket tudunk majd elérni novemberben!

Néhány eredményünk szeptemberből:

23-án. Diák B Országos Rangsor Versenyen Pakson vett részt a Mórahalmi Judo SE 2 judokája. Vlasits Ákos aranyérmet, Csiszár Csenge ezüstöz szerzett!

 

16-án Egerben rendezték a Tóth Péter judo Országos Rangsor emlékversenyt, ahol Csiszár Csenge 3. lett.

 

9-én Szegeden rendezték a Csaba Béla Euroliga Judo Emlékversenyt több mint 400 indulóval, itt Tóth Lea Diák A korcsoportban 1. Serdülőben 3., Csiszár Csenge (a Magyar Bajnok legyőzésével) 3., Vlasits Ákos 3., Koós Lili 7. lett

 

Továbbra is várjuk a jelentkezéseket a tanfolyamunkra!

Hajrá Mórahalmi Judo SE!!!

 

Nagybata Mihály edző

Csiszár Dániel elnök