Mini Hungary-ből Ezer Év Parkja

 Több hónapos háttérmunka és előkészítés után a mórahalmi Mini Hungary Park arculatváltása az utolsó fázisához érkezett. Megszületett a park új nevéről és arculati elemének változtatásáról szóló döntés, amelyet végre a nyilvánosság elé tártak a Park munkatársai.
 Mostantól a makettgyűjtemény büszkén viseli az Ezer Év Parkja nevet, amely a magyar történelem s kultúra roppant gazdag ezer évére utal. Logójukban arra törekedtek, hogy ezt az átfogó időkeretet úgy tudják megjeleníteni, hogy közben játékos, modern és letisztult formákat alkalmazzanak. Így nyert alakot az új arculati elemük, amelynek hátterében a honfoglalást reprezentáló ópusztaszeri Árpád-emlékművet, míg előterében a honfoglalás ezredik évfordulójára felépített Országház sziluettjét álmodták meg. A szlogen változatlan maradt: az Ezer Év Parkja kicsiben a legnagyobb!

Az új szezonra készülvén széles körű szolgáltatás- és programkínálattal, valamint megújult kertészettel várják az érdeklődőket, amelyeket folyamatosan ismertetni fognak a következő hetekben. Bármilyen kérdés esetén a +36 30/318- 5215-ös telefonszámon vagy a Facebook-oldalon tudnak érdeklődni.