Mórahalmi versenyzők a mazsorett Eb-n

Június 22- 26 között rendezték meg XVIII. Mazsorettsport Európa Bajnokságot a horvátországi Zadarban. A megmérettetésen 12 ország 99 egyesülete indult 53 kategóriában.

A mórahalmi Arlechino Tánc- és Sportegyesület két növendéke, Balogh Nóra és Tóth-Bata Hanna már az Országos Bajnokságon is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, most pedig a magyar delegáció tagjai lehettek.

Az egyesület tagjai június 23-án utaztak Zadarba, majd másnap mindketten versenybe szálltak.

– Balogh Nóri Senior korosztályban Pom solo kategóriában a 22. helyen, Tóth-Bata Hanna junior korosztályban Acrobatic Baton solo kategóriában a 11. helyen zárta a versenyt! Büszke vagyok a lányokra! Nagyszerű érzés volt ennem az Európa legjobbjait felsorakoztató mezőnyben látni őket! Minden tiszteletet megérdemelnek a lányok, hiszen felvették a versenyt olyan ellenfelekkel, akik nagyságrendekkel jobb helyzetben készülhettek fel az Eb-re. A lehetőségekhez mérten mindent megtettünk, hogy méltóképp képviselhessük Magyarországot, ezen belül Mórahalmot és az Arlechino TSE-t. – nyilatkozta Füge Ildikó táncpedagógus a Tükörkép havilapnak.