"Neked kedvezünk" - városkártya bevezetése Mórahalmon

2020. július 17. 13:00 - 2020. december 31. 23:00
Értékeld!

Értékelés

Értékelje most!
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
5
5 az 5-ből - 1 vélemény alapján

A városba érkező látogatók is részesülhetnek a kedvezményekben.

Mórahalom újabb kedvezményrendszert dolgozott ki lakóinak, illetve a városba érkező turistáknak. Az úgynevezett városkártya különféle kedvezményeket ad a helyi szolgáltatásokból a kártyabirtokosoknak.

Mindez egy online felületre történő regisztrációval már elérhető, s a kártyatulajdonos akár egy telefonos érintéssel féláron mehet be a Szent Erzsébet Gyógyfürdőbe. Mindemellett számos lehetőség rejlik az új kártyában, amelyről személyesen számolt be a város polgármestere a sajtónak.


Nógrádi Zoltán elmondta, valamennyi városfejlesztési programnak fontos vetülete, hogy erősítsék Mórahalom identitásának kialakítását és rögzülését két irányban. Egyrészt a helyi lakosok felé, másrészt az ideérkező vendégek felé, akikkel szeretnék ezt a kapcsolatot fenntartani, és ösztönözni őket arra, hogy minél többször visszajöjjenek Mórahalomra.

Mórahalom Városkártya néven olyan kártyarendszert vezetünk be, amely egyrészt a városban lakóhellyel rendelkező polgárok számára – ez a Mórahalom Kártya -, másrészt pedig a városba érkező vendégeknek, turistáknak – ez a Turisztikai Kártya – nyújt kedvezmény-rendszert. A Városkártya tulajdonosai a felmutatást és az érvényesítést követően azonnali kedvezményeket kaphatnak a Szolgáltatók által biztosított mértékig a városi elfogadóhelyeken.

Mindkét városkártya működése QR-kód alapon nyugszik, amely okostelefonra letöltve mentesít a plasztikkártya használata alól, ezáltal a telefonon keresztül mindig a tulajdonosánál lesz.


A Városkártya rendszert kiszolgáló hivatalos honlapon keresztül lehet regisztrálni a kártyát. A regisztrációt követően az igénylő e-mailben juthat hozzá a virtuális Városkártyához. A használatához nem szükséges alkalmazást telepíteni az okostelefonra, elég, ha lementi a kártyát képként a telefonjára. Az idősebbekre és azokra gondolva, akik nem használnak mobiltelefont, lehetőség van a Városkártya kinyomtatására is. A plasztik kártya az igénylés leadása és az 1.000 Ft környezetvédelmi díj kifizetését követően perceken belül az igénylőé lehet. A plasztik kártyát a Tömörkény utca 3. szám alatti mórahalmi Tourinform irodában lehet igényelni.

A bevezető időszakban a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő főbejáratának fogadórészében külön pultban várjuk az érdeklődőket, ahol kollégáink sgeítenek az online regisztrációban, hogy a vendégek minél hamarabb birtokba vehessék a kedvezményeket nyújtó városkártyájukat.

Magyarországon egyedülálló, hogy egy Mórahalomhoz hasonló kisváros saját városkártyával rendelkezzen. Eddig ezt a lehetőséget csak nagyobb lélekszámú városokban lehetett igénybe venni.