Népszámlálás 2022.

A belepes.nepszamlalas2022.hu felületen egyszerűen és gyorsan (egy 2–3 fős család esetében fél óra alatt) teljesíthető az adatszolgáltatási kötelezettség. Aki nem él az online önkitöltéssel, október 17. és november 20. között már csak számlálóbiztos közreműködésével, személyesen tehet eleget a kötelezettségének.

A népszámlálás hazánk legnagyobb, mindannyiunk életét érintő statisztikai adatgyűjtése. A népszámlálás során gyűjtött adatok alapvetően határozzák meg a jövőnket, megbízható alapot nyújtanak az országunkat, a településeinket és a közvetlen lakókörnyezetünket érintő legfontosabb döntések előkészítéséhez. Töltsék ki egyszerűen, interneten a kérdőívet!

Bármilyen kérdést megválaszolunk az ingyenesen hívható 80/080-143 zöld számon vagy a kapcsolat@nepszamlalas2022.hu e-mail-cím. A népszámlálással kapcsolatban részletes információt talál a nepszamlalas2022.hu honlapon.

A Központi Statisztikai Hivatal minden adatot bizalmasan kezel, a válaszadók személyes adatait a hazai és az európai uniós adatvédelmi és statisztikai jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően védi.