Telt házas színházi előadások Mórahalmon

Nagyon örömünkre szolgál, hogy három közel teltházas előadáson és egy fantasztikus koncerten bizonyították megtisztelő jelenlétükkel, hogy igenis szükségük van a minőségi szórakoztatásra, a kulturális programok nyújtotta élményekre.

A Patkó Lovas és Szabadtéri Színház munkatársai azon dolgoznak, hogy hasonló feledhetetlen pillanatokkal térhessenek haza a 2021-es évad további előadásai után is.

Júniusban a hagyományos szabadtéri előadásainkat folytatjuk - egyelőre még lovak nélkül. De aztán júliusban és augusztusban ténylegesen a lovak közé csapunk, ekkor már kizárólag a Nemzeti Lovas Színház vendég produkcióit láthatják Mórahalmon.

Hogy Önök minél inkább élvezhessék a színházi élményt, ezért az előadásaink augusztus közepéig minden esetben 20.30 órakor kezdődnek - megvárva az alkonyatot. Augusztus 18-a után már egy órával korábban, 19.30 órakor kezdünk.

Legközelebb, június 23-án, szerdán Zorán koncertre várjuk Önöket, majd pénteken és szombaton egy igazi szuperprodukció következik dupla előadással, a Tesla - Végtelen energia című musical. A szabadtéri előadásainkat június 30-án zárjuk, a My Land című újcirkusz produkcióval.

Az első lovas színházi előadás július 16-án érkezik: a Szilaj című musical a tavalyi esztendő szenzációja volt, az egész család számára nagyszerű szórakozást ígér.

Számunkra, a szervezőknek is pontosan ugyanaz a legnagyobb kincsünk, mint a színpadon esténként fellépő színészeknek: az Önök elégedettsége, a szűnni nem akaró tapsvihar és ováció egy-egy csodás, a lelket simogató előadást követően. Kívánunk Önöknek, a ragyogó színészeknek, fellépőknek és magunknak is sok-sok tapsot és feledhetetlen pillanatot! Az előadásokra online jegyvásárlás akár Szép Kártyával is: https://morahalom.optimaster.euMinden színházjegy mellé fürdőbelépőt adunk ajándékba!