Udvari Szabolcsra emlékeztek Mórahalmon

Megemlékezéssel indult a Csongrád-Csanád megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 7. fordulója Mórahalmon.

Fájó eseménnyel kezdődött a Csongrád-Csanád megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság kiemelt mérkőzése a Mórahalom és az SZVSE II. között: a két csapat egykori játékosára, a tragikus hirtelenséggel elhunyt Udvari Szabolcsra emlékeztek a találkozó előtt. A hazai klub elnöke, Bubori Róbert, valamint a két egykori csapattárs, Kiss Balázs és Kothencz Péter szervezésében a volt védő Mórahalmon viselt mezét bekeretezve helyezték el a sportlétesítmény falán, míg a Magyar Labdarúgó-szövetség Csongrád-Csanád megyei igazgatósága posztumusz életműdíjjal adózott Udvari emlékének. A találkozót a hazaiak 2–0-ra megnyerték.Mórahalom–SZVSE II. 2–0 (1-0)
Mórahalom, 150 néző. Vezette: Bartucz Tamás – kiválóan (Tihanyi, Kócsó)

Mórahalom: Szatmári – Tóth M. (Trója, 53.), Baji, Papp D., Budai, Király (Szalai R., 77.), Kiss M. (Gercsó, 89.), Kemenczés, Malatinszki D. (Angeli, 67.), Bokányi, Szalma. Edző: Hódi Mihály.

SZVSE II.: Miklós – Festő-Szabó, Pető (Hornyák, 75.), Márki, Baka (Varga K., 56.), Kovács P., Rózsa, Pióker Ti., Faragó (Pál, 83.), Cene (Pióker Ta., 23.), Görbe. Edző: Terjéki Tamás.

Gólszerzők: Szalma (36., 11-esből), Szalai R. (83.)

Jók: Papp D., Szalma, Bokányi, ill. Miklós, Kovács P., Márki.

Hódi Mihály: – Ezt a győzelmet Udvari Szabolcs emlékére ajánljuk. A mutatott játék miatt van szégyenkezni valónk.

Terjéki Tamás: – Udvari Szabolcs halála fájó veszteség a megye labdarúgásának. Részvétünk a gyászoló családnak! Büszke vagyok a csapatomra, fegyelmezetten játszottak és a végsőkig küzdöttek. Rendben volt a játék, de a kapu előtt higgadtabbnak kell lennünk.