Új fürdő karácsonyra

 A helyiek számára új fürdőt hoz a Jézuska karácsonyra. Mórahalmon ugyanis december 22-én a város karácsonyi ajándékaként átadják a Szent Erzsébet Gyógyfürdő teljesen megújult főépületét, amely ünnepi fénybe öltöztetve hívogatja vendégeit az ünnepek alatt hosszabbított nyitva tartással.
 Amint arról korábban már tájékoztatást adtunk, a mórahalmi fürdő egyik legjelentősebb látogatóbarát fejlesztése zajlott, amely tavasszal vette kezdetét. A FERROÉP ZRT. kivitelezésében megvalósuló beruházás az eredeti határidő szerint karácsonyra el is készül.
A látogatóbarát fejlesztés során újjászületett az egész fürdő, lehetővé téve a fürdővendégek fogadási feltételeinek javítását és elősegítve a pénztárak illetve beléptető kapuk kapacitásnövelését. Az új fogadócsarnokban leegyszerűsödik a beléptetés, bővül az öltözőkabinok és a ruhatárak száma, valamint a háttériroda helyiségek mellett helyet kap egy büfé és egy üvegetetős belső díszkert is. A hi-tech üvegszerkezetű építészeti megoldásnak köszönhetően az új szerkezet mögött megmaradt a fürdő logójában is szereplő torony karaktere, emellett egy nagyon világos, átlátható és impozáns teret alakítottak ki a vendégek fogadására.
Az ünnepélyes átadásra december 22-én, 16 óra 30 perckor kerül sor a Mórahalmi Városkarácsony programsorozatának részeként. A megnyitón forró teával és forralt borral várják a vendégeket, akik az átadási ünnepséget követően este tíz óráig ingyenesen fürdőzhetnek, valamint ünnepélyesen felkapcsolják a fürdő új díszvilágítását is.
További jó hír a fürdő törzsvendégeinek, hogy a létesítmény idén egyetlen napra sem zár be, sőt december 21-től egészen január 13-ig hosszabbított nyitva tartással egészen este tíz óráig nyitva tart. Az újévben tehát megújult fürdővel és óriási akciókkal találkozhatunk, érdemes lesz figyelni.