Ünnepi előadások a lovas színházban

A héten ünnepi előadásaival várja Önöket a Nemzeti Lovas Színház Mórahalmon. A mesedarabok sem maradnak el, a hónap végén Aladdin és Fehérlófia szórakoztatja majd a családokat.

Minden megvásárolt jegy mellé a Szent Erzsébet gyógyfürdőbe szóló belépő jár ajándékba. Jegyek az Aranyszöm Rendezvényházban kaphatók munkanapokon 8 és 16 óra között, illetve a Thermál Panzióban mindennap 0-24 órában. A belépők SZÉP-kártyával is kifizethetők, online vásárlás a következő linket lehetséges: https://bit.ly/3OfilWg

Műsor:

  • Honfoglalás – 2022. augusztus 18. 20 óra
  • István a király, István a mi urunk – 2022. augusztus 20. 20 óra
  • Aladdin – 2022. augusztus 25. és 27. 19.30 óra
  • Fehérlófia – 2022. augusztus 26. 19.30 óra

Jó hír a színház kedvelőinek, hogy a nyárral együtt nem érnek véget a produkciók, mindössze beköltöznek az Aranyszöm Rendezvényház és a Kolo Kulturális Központ falai közé. Olyan nagy sikerű darabokat mutatnak majd be, mint a Déryné ifjasszony, a Hippolyt, a lakáj, A tanú, vagy a Sörgyári capriccio, de koncertek és egyéb kulturális rendezvények is várják az érdeklődőket. Hamarosan indul a jegyértékesítés, így érdemes figyelni a rendezvényház honlapját, hogy senki ne maradjon le az ősz sikerprodukcióiról.