Vállalható vereség

A nehéz talajú pályán lejátszott SZVSE–Mórahalom meccsen mindhárom gól fejesből esett. A hazaiak egy órányi játékot követően jutottak előnyhöz, amikor Amariutei készítette le a labdát fejjel Albertnek, aki közelről befejezte az akciót. A hajrában Mezei szögletét Pócs csúsztatta a vendégek kapujába, majd a legvégén egy felívelt labda után Fodor szépített fejjel a vendégektől, de pontot már nem tudott menteni a Mórahalom.

SZVSE-G-Falc Kft–Kéménygyártó-Mórahalom VSE 2–1 (0-0)

Szeged, SZVSE-stadion, 50 néző. Vezette: Kiss Richárd – kiválóan (Csöngető, Gera).

SZVSE: Seres – Kormányos, Pócs, Csamangó, Beretka (Ábrahám-Fúrús, 66.), Albert, Mezei, Lévai, Kelemen V. (Rádai, a szünetben), Papp Á. (Fodor, 75.), Amariutei. Edző: Kelemen Balázs.

Mórahalom: Weszelovszky – Tajthy (Rádóczi Dáv, 73.), Vajda, Csizmadia, Holcsik (Fodor, a szünetben), Pető (Baucic, 86.), Csehó (Trója, 62.), Mészáros, Ábrahám, Bokányi, Róka, Szalma. Edző: Papp Endre.

Gólszerzők: Albert (60.), Pócs (87.), ill. Fodor (90.).

Jók: Amariutei, Rádai, Kormányos, Albert, ill. mindenki.

Kelemen Balázs: – Gratulálok a csapatnak, mert szó nélkül alkalmazkodott a körülményekhez, és türelmesen dolgozott a győzelemért. Örülönk az újabb három pontnak!

Papp Endre: – Gratulálok az SZVSE-nek! Mentünk előre, csináltuk, amit csak tudunk, de sajnos ma ennyi volt benne. A pálya alkalmatlan volt bármilyen játékra, nem véletlen, hogy csak fejes gólok születtek.