Vállalkozásfejlesztés a Thermálgyűrű Kft-nél

Befejeződött a GINOP PLUSZ -1.2.3-21-2022-02435 „Vállalkozásfejlesztés a Thermálgyűrű Kft-nél” elnevezésű projekt megvalósítása

A Kedvezményezett neve: Thermálgyűrű Turisztikai és Vendéglátó Kft.

A projekt címe, azonosító száma: GINOP PLUSZ -1.2.3-21-2022-02435 „Vállalkozásfejlesztés a Thermálgyűrű Kft-nél”

A szerződött támogatás összege: nettó 69 298 294 Ft

A támogatás intenzitása: 70%

A projekt tervezett befejezési dátuma, projektzárás: 2023.02.28.

A Thermálgyűrű Turisztikai és Vendéglátó Kft vállalkozás támogatást nyert „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” című pályázati felhívás keretében a „Vállalkozásfejlesztés a Thermálgyűrű Kft-nél” elnevezésű projektjére. A projekt nettó összköltsége 69,3 millió forint.

A projekt a Thermálgyűrű Turisztikai és Vendéglátó Kft. vállalkozás lovas oktatási tevékenységének fejlesztésére irányult. A projekt keretein belül eszközbeszerzés és ingatlan átalakítás valósult meg.

A fejlesztés eredményeként a megvalósítási helyszínek egyikén tetőtér került átalakításra, míg a másikon az épület véglezárása történt meg. Ezen kívül okos zár, illetve kamerarendszer került kialakításra. A beszerzett kettő laptop az új szolgáltatások tárolására és értékesítésére szolgál, valamint a vállalatirányítási rendszer futtatására. A robotporszívó a tetőtérben lévő öltözők takarítását biztosítja. Beszerzésre került egy mosógép és egy szárítógép, melynek funkciója, hogy a lovaglás után az ügyfelek ki tudják mosni a ruháikat. Az italautomata és a kávégép is az ő igényeiknek a kiszolgálására került beszerzésre. A fejlesztés során mindkét megvalósítási helyszínen napelem került elhelyezésre.

A projekt hozzájárult a vállalkozás növekedési potenciáljának javításához, gazdasági teljesítményének erősítéséhez azáltal, hogy technológia fejlesztést valósít meg, javítja a vállalkozás eszköz- és infrastrukturális ellátottságát. Ezek mind hozzájárulnak a hazai gazdaság hosszú távú fenntartható növekedésének biztosításához.

A fejlesztéssel érintett projekt helyszínei: Mórahalom külterület, Nyereg sor 4. és Nyereg sor 7.

2023. február 28.