Véghajrában a mórahalmi lovas színház építése

A szombati évadnyitó gálára teljes pompájában várja a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház a kedves vendégeket

Duka Félix kulturális igazgató elmondta, a régi parkoló helyén több beruházás zajlik egyszerre, ezért új területen, a lovardával szemben lehet majd megállni az autókkal érkezőknek. Erről táblák tájékoztatják a vendégeket. A leendő parkoló és annak világítási rendszere is hamarosan elkészül. A nézőtéren helyükre kerülnek a háttámlás párnával ellátott székek, a lovardában a végzárások és a színpad építése is szépen halad, ahogy a hang-és fénytechnika, valamint a látványelemek szerelése is. Idén háromszor annyi LED-fal felel a vizuális élményért, mint a korábbi években.

A szélsőséges időjárási viszonyok között is kiválóan működő helyszínen egyszerre közel ezer ember foglalhat kényelmesen helyet. Az igazgató kiemelte, június 10-én, szombaton este – először a mórhalmi lovas színház történetében – évadnyitó gálával indul a szezon, a fergeteges műsor esszenciája lesz a teljes évad kínálatának. Ezen a varázslatos estén élő zenekari kísérettel lépnek fel a Nemzeti Lovas Színház művészei és vendégeik, akik a nemzetközi musical – és a magyar operettirodalom legnépszerűbb műveiből adnak ízelítőt látványos show keretében.

A nyári évad következő előadása a Kölcsönlakás. Egy lakás, több pár, hatalmas kavarodások, sok-sok félreértés és rengeteg nevetés várja a nézőket június 16-án, pénteken este. Nézze meg az évad kínálatát, és vásárolja meg jegyét a https://szinhazjegy.morahalom.hu/-n, vagy személyesen az Aranyszöm Rendezvényházban munkanapokon 8 és 16 óra között, vagy a Thermál Panzióban mindennap 0-24 órában. Minden megvásárolt színházjegy mellé a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe és az Ezer Év Parkjába szóló kedvezményes belépő jár ajándékba!