CSOBBANJ EURÓPÁVAL MÓRAHALMON!

2022. július 1. 10:00 - 2022. július 1. 16:00

MEGÚJULT EUROPE DIRECT HÁLÓZAT, ORSZÁGOS ROADSHOW

A magyarországi Europe Direct hálózat a 2021-2025-ös időszakban 17 irodával működik tovább, s folytatja az Európai Unióval kapcsolatos tájékoztató tevékenységét.

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és a Europe Direct tájékoztató irodák 2022-ben is változatos helyszíneken valósítják meg hagyományos regionális roadshow-jukat.

A Europe Direct Szeged iroda és partnerei 2022. július 1-jén, pénteken 10.00 és 16.00 óra között a mórahalmi Szent Erzsébet Fürdő területén várják az érdeklődőket a kedvelt Csobbanj Európával! programra.

A rendezvényen az érdeklődők hasznos ismeretekhez juthatnak a jelenlévő információs hálózatok munkatársaitól (mobilitás, külföldi munkavállalás és tanulás, önkéntesség, stb.).

A rendezvényen sok játékkal, kvízzel, ügyességi feladatokkal, ingyenes uniós kiadványokkal várjuk a strandon pihenőket.

AZ ÓRA KÉRDÉSE EURÓPÁRÓL

A helyes megfejtők között minden órában kisorsolunk egy nyertest, aki helyben ajándékcsomagot kap.

VÍZ – VÍZ – VÍZ

A Europe Direct Szeged a FINA Világbajnokság tiszteletére „Vizes teszt” játékkal is várja az érdeklődőket a standnál.

A Europe Direct Szeged iroda sok szeretettel várja az érdeklődőket partnereivel együtt: a Csongrád Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Szegedi Kirendeltségén működő EURES iroda, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Enterprise Europe Network iroda és az Eurodesk hálózat munkatársai.