Esküvői nyílt nap a Majoros Tanyán

2020. szeptember 27. 14:00 - 2020. szeptember 27. 18:00

Kedves Jegyes pár!

A Majoros-Tanya Rendezvénybirtok az a hely, ahova nem hatol be a város zaja, ahol megáll az idő, és amely különleges növényzetével egy szempillantás alatt álomvilágba röpíti az ide érkező vendégeket.

Idén 20 évesek lettünk és új szolgáltatással bővültünk! A kisebb álló fogadásoktól a 80 fős lakodalmakig ideális helyszín kívánunk lenni számotokra. Az ásotthalmi és a saját 2 hektáros erdőnk egyedi hangulattal ajándékozza meg ezt a páratlan területet. A hely kitűnő adottságai, és nagysága végett / 5 ha / az ötletek határtalan tárháza. Szervezhettek, klasszikus, rusztikus természetközeli esküvőt, vagy akár vintage stílusút, hiszen a hatalmas zöld területben rejlő lehetőségek végett bátran szabadjára engedhetitek a fantáziátokat.

Helyben meg tudjátok oldani a készülődést, a szertartásokat és a fotózást is a vacsora és a bulizás mellett.

A kültéren kialakított „VIDÉKI ÍZEK KONYHÁJA” helyszínünk lehetőséget biztosít a látványsütögetéshez is.

PROGRAM:
• Ezen a nyílt napon bejárhatjátok a tanyát, megismerhetitek a helyszíneinket.
• Jelen lesznek esküvői szolgáltatók (többek között esküvő szervező, szertartásvezető, ceremóniamester, fotós, sminkes, dekoros, catering ), akikkel megismerkedhettek és segítséget kérhettek a nagy napotokhoz. Ha szimpatikusak, akkor pedig árajánlatot is kérhettek egyből tőlük.

• Minden résztvevőt vendégül látunk - házi specialitásunkkal - Icuka fánkjával és limonádéval.

A részvétel DÍJMENTES, azonban kérjük, hogy SMS üzenetben - a +36302558833 - as telefonszámon családnév és létszám megjelölésével – jelentkezzetek be.

Várunk benneteket szeretettel!

Majoros - Dobó Zsuzsanna, házigazda

Bővebb információt a helyszínről a Majoros Tanya honlapján, a https://www.majorostanya.hu/ oldalon találtok.