Homokháti Sokadalom

2021. augusztus 28. 15:00 - 2021. augusztus 29. 22:00

A Homokhátság ünnepe

A Homokháti Sokadalom a térség legnagyobb fesztiválja.2004-től minden évben megrendezésre kerül a Homokháti Kistérség központjában, Mórahalmon a Homokháti Sokadalom. A Térség fesztiválja egy hétvégén keresztül kínál kulturális, művészeti, művelődési és szórakoztató programokat a járásból, az ország távolabbi régióiból és külföldről érkező vendégeknek. A fesztivál egyidejűleg több művészeti ág bemutatkozására ad lehetőséget évről-évre. A színvonalas kulturális és hagyományőrző programok mellett családi programok, kézműves foglalkozások, kiállítások várják az érdeklődőket. A hétvégi estéken könnyűzenei koncerteken és hajnalig tartó utcabálon mulathatnak. A Sokadalom népszerű színfoltjai a bor-, pálinka- és ételkóstolók, ahol a Homokhátság gasztronómiai különlegességeit ízlelhetik meg az ide látogató vendégek.

A Mórahalom Városkártyával rendelkező helyi lakosok a Fehértói Halászcsárda standjánál 10% kedvezményben részesülnek. Aki még nem rendelkezik Városkártyával, az alábbi módokon juthat hozzá:

- ingyenes online regisztrációval a https://www.morahalomkartya.hu/ oldalon, ahol a regisztrációt követő visszaigazoló e-mail mellékletében található a Városkártya. Ezt akár a telefonra is le lehet tölteni és csak meg kell nyitni használat előtt.

- a rendezvény előtti napokban felkeresik a mórahalmi Turisztikai Irodát, ahol segítenek az ingyenes regisztrációban, és igény esetén plasztik kártyaként ki is nyomtatják a kártyát. Utóbbi esetben a nyomtatásnak egyszeri, 1.000 Ft/db környezetvédelmi díja van.

- a rendezvényen a Városkártya pultnál hostessek is segítenek a regisztrációban

A rendezvényen kívüli kártyaelfogadás lehetőségeiről az alábbi linken tájékozódhatnak: https://www.morahalomkartya.hu/hu/elfogadohelyek-4

Kellemes időtöltést kívánunk Kedves Vendégeinknek!