I. Homokhátsági Pedagógus Konferenciát

2023. november 24. 10:00 - 2023. november 24. 18:00

A mórahalmi Ezer Év Parkja rendhagyó módon indítja útjára az I. Homokhátsági Pedagógus Konferenciát. A 2023. november 24. (péntek) napján megrendezésre kerülő konferencia fókuszában az oktatás-nevelés 21. századi kihívásai állnak.

A téma roppant fontos, s minden edukációban mozgó – akár aktív tanár, akár kutató – személyt markánsan áthatnak az olyan kérdések, mint például: Hogy lehet a TikTok-on szocializálódó gyermekek számára egy teljes, élményalapú és hasznosítható tudást átadni képes órát megtartani? Napjainkban milyen kompetenciák fejlesztésére van szükség, akár tantárgyba integrálva, akár tantárgytól függetlenül?

Milyen jó példázatokat tudunk hasznosítani? Milyen szerep jut az informális edukációs színtereknek? És így tovább, a kérdések tárháza kimeríthetetlen, így várunk minden érdeklődő tanár, pedagógus, kulturális szakember és kutató jelentkezését, akik egy oldott, de mégis szakmai környezetben szeretnék ismertetni és átbeszélni az általuk érintett oktatásügyi téma legfontosabb pilléreit.

További részletek az eseményben.