Akácvirág & Lilaakác apartman

Ajánlat kéréséhez töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson az Elküld gombra. Szállásadó partnerünk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot! Kérjük vegye figyelembe, hogy az űrlap elküldése nem minősül foglalásnak!

éééé.hh.nn.
éééé.hh.nn.

Kedves Látogató!

Ha a hétköznapok sűrűjéből kiszakadni vágyik, képzelje el, hogy reggeli kávéját a teraszon fogyasztja, gyönyörködik a ház körüli virágoskertben, közben gyermeke/unokája az udvaron önfeledten hintázik, csúszdázik.

A nap további részét a Mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdőben töltik, vagy kirándulnak a Bivalyrezervátumhoz (ingyenes!), bolyonganak az Ezer Év Park makettjei között, vagy nyári estéken a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház valamelyik előadásán szórakoznak. Egy jó bowlingozásért vagy koktélért elegendő az út túloldalára átsétálni.

Vendégházaink légkondicionáltak, mosógéppel, mosogatógéppel, konyhai gépekkel teljesen felszereltek, wifi a teljes területen igénybe vehető. Mindkét vendégház 2db kétágyas szobából, egy nappali/étkezőből, konyhából és zuhanyzós fürdőszobából áll, pótágyazható. Parkolni az udvarban fedett garázsban lehet.

Ha a morahalomkartya.hu oldalon regisztrálnak turisztikai kártyájukért, hihetetlen kedvezményekre számíthatnak.

Mi azért vagyunk, hogy Önök pihenjenek, töltődjenek és élményekkel telve térjenek haza.

Vendéglátójuk, Gizike néni


A szálláshely típusa: magánszálláshely

NTAK regisztrációs száma: MA19013199

gdpr_akacvirag-and-lilaakac_vendeghaz.pdf