Csodarét Kúria

Ajánlat kéréséhez töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson az Elküld gombra. Szállásadó partnerünk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot! Kérjük vegye figyelembe, hogy az űrlap elküldése nem minősül foglalásnak!

éééé.hh.nn.
éééé.hh.nn.

A Csodarét Kúria, Mórahalom LEGSZEBB területén, a központtól csupán 4 km található ,a Kiskunsági Nemzeti Park területén a Csodaréten,közel 3 hektáron.

A Kúria hordozza a tipikus alföldi tájjegyeket,látványában és elhelyezkedésében is tükrözi a szépséget nyugalmat és harmóniát.

A Kúriában 5 gyönyörű apartman található,melyekben ötvöztük a mai kor kényelmét, a régi idők és a környezet stílusával,hagyományaival.

Vendégeinknek számos programot kínálunk helyben,illetve a városközpontban egyaránt.Szálláshelyünk alkalmas pároknak ,nagy családosoknak ,baráti társaságoknak de rendezvények (Esküvő, születésnap,fotózás,vagy akár csapat építő tréning,életmód táborok )lebonyolítására is, a tágas 50 fő befogadására alkalmas étkezőjével és hatalmas kert helységével. Az itt tartózkodás alatt,igénybe vehetnek többféle gyógyító és relaxáló technikákat mint a masszázs,a Seragem ágy kezelés,de a lovaglás, lovaskocsikázás ,illetve Homokháti Terep autózás is csodás élményekkel gazdagítja az itt eltöltött időt. Nálunk a gyermekek is felhőtlen szórakozhatnak,a több mint 300 nm alapterületű játszótéren,illetve rossz idő esetén beltéri foglalkozás is rendelkezésre áll.Minden vendégünket helyi kiváló alapanyagokból készült reggelivel kínálunk meg,de kedvükre sütögethetnek, főzhetnek a kerthelyiségben.

Jelenleg 3 db 1 szobás és 1 db 2 szobás apartmanunk áll rendelkezésre.Minden apartman saját zuhanyzós vagy kádas fürdőszobával felszerelt.Közös konyha használat.A Kúria egész területén ingyenes wifi van.A gyermekek számára ingyenes kb 300 nm zárt jól felszerelt játszótér található.Ingyenes parkolás.Szabadtéri filagóriák,kerthelyiség.Hatalmas étkező.Masszőr szalon/masszázs (térités ellenében,vagy kuponnal ) Erdei/városi Lovas kocsikázás. Kirándulási lehetőség a Csodaréten.

Részletekért érdeklődjön az ajánlatkérésben.


A szálláshely típusa: magánszálláshely

NTAK regisztrációs száma: MA 19015775