Nosztalgia Apartman

Ajánlat kéréséhez töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson az Elküld gombra. Szállásadó partnerünk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot! Kérjük vegye figyelembe, hogy az űrlap elküldése nem minősül foglalásnak!

éééé.hh.nn.
éééé.hh.nn.

A Nosztalgia Apartmanház 2023. júliusában nyitotta meg kapuit.

Apartmanházunk előnyei közé tartozik, hogy modern beltérrel rendelkezik, valamint csupán pár száz méterre található a Mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő nyári bejáratától. Mivel a szálláshely a központban helyezkedik el így több vendéglátó egység is a közelben van, melyek gazdag ital és étel kínálattal rendelkeznek. Apartmanházunk összesen 20 fő befogadására alkalmas 4 különálló apartmannal.

A SZÉP-KÖR Környezetvédelmi és Városszépészeti Egyesület 2022 évben kezdte meg az üzemeltetésében álló Nosztalgia Apartman felújítását, mely Mórahalmon a város központi részén helyezkedik el, közel a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőhöz.

Apartmanjaink a következő felosztásban érhetők el:

A felújítás részeként az épület főleg belső felújítása valósult meg, kezdve a közművek és elektromos rendszer modernizációjával, a belső terek racionalizálásával, felújításával egészen a konyha bútorok kialakításáig, a szükséges konyhai elektronikai eszközök beszerzéséig és a piaci bevezetést segítő marketing feladatok ellátásáig.

A fejlesztés eredményeként 4 külön bejáratú apartman jött létre, mely összesen 16 + 4 fő befogadására alkalmas. A pályázat 2023. novemberében zárul le, de már júliusban fogadott vendégeket az apartman.

A beruházás megvalósítása „VP6-19-2-1--43-1/D-21 Jövedelemtermelő turisztikai fejlesztések a Mórahalmi Járás területén 2021” pályázati kiírás keretében valósult meg. A pályázat címe: Nosztalgia Apartmanház felújítása” Támogatás nagysága: 39.153.482 Ft Önerő: 13.051.203 Ft.

NTAK regisztrációs szám: EG20009953

Reméljük felkeltettük az érdeklődésüket, várjuk sok szeretettel a kikapcsolódni vágyó Vendégeinket!

Kapcsolódó hírek, események

CSOBBANJ SZÁLLÁSHELYEDDEL FÉLÁRON, CSAK 2.200 FT-ÉRT! TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT.