Nosztalgia Apartman

Ajánlat kéréséhez töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson az Elküld gombra. Szállásadó partnerünk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot! Kérjük vegye figyelembe, hogy az űrlap elküldése nem minősül foglalásnak!

éééé.hh.nn.
éééé.hh.nn.

A 4 külön apartmanból álló, 8 szobás - a gyógyfürdő és a Rózsa Rétesház közelében elhelyezkedő - kellemes környezetű apartmanunk hamarosan megnyitja kapuit!

A SZÉP-KÖR Környezetvédelmi és Városszépészeti Egyesület 2022 évben kezdte meg az üzemeltetésében álló Nosztalgia Apartman felújítását, mely Mórahalmon a város központi részén helyezkedik el, közel a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőhöz.

A felújítás részeként az épület főleg belső felújítása valósult meg, kezdve a közművek és elektromos rendszer modernizációjával, a belső terek racionalizálásával, felújításával egészen a konyha bútorok kialakításáig, a szükséges konyhai elektronikai eszközök beszerzéséig és a piaci bevezetést segítő marketing feladatok ellátásáig.

A fejlesztés eredményeként 4 külön bejáratú apartman jött létre, mely összesen 16 + 4 fő befogadására alkalmas. A pályázat megvalósítása 2023 júniusában zárul, ezzel egy időben az apartman is nyit a vendégek felé.

A beruházás megvalósítása „VP6-19-2-1--43-1/D-21 Jövedelemtermelő turisztikai fejlesztések a Mórahalmi Járás területén 2021” pályázati kiírás keretében valósult meg. A pályázat címe: Nosztalgia Apartmanház felújítása” Támogatás nagysága: 39.153.482 Ft Önerő: 13.051.203 Ft.

NTAK regisztrációs szám: EG20009953Júniustól várjuk kikapcsolódni vágyó Vendégeinket!

Kapcsolódó hírek, események