Zöld Közösségi Ház és Erdei Iskola

Férőhely: 50 személy
Értékeld!

Értékelés

Értékeld most!

Ajánlat kéréséhez töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson az Elküld gombra. Szállásadó partnerünk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot! Kérjük vegye figyelembe, hogy az űrlap elküldése nem minősül foglalásnak!

éééé.hh.nn.
éééé.hh.nn.

A Zöld Közösségi Ház és Erdei Iskola a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóságának közigazgatási területéhez tartozó Körös-éri Tájvédelmi Körzet szívében található csoportos ifjúsági szálláshely. Csendes, nyugodt környezetben, természetvédelmi területek szomszédságában, Mórahalom városától 8 km-re, a szerb határvonal közvetlen közelében helyezkedik el.


A szálláshely 4-6 férőhelyes szobái összesen 50 fő befogadására alkalmasak. Az épület akadálymentesített. A főépületben 80 fős konferenciaqterem, 50 fő részére tervezett ebédlő és melegítőkonyha is igénybe vehető. Az udvaron szabadtéri foglalkoztató, tűzrakó hely, sportpálya, parkoló, kézműves ház és egyéb foglalkoztatók is rendelkezésre állnak.

Igényelhető szolgáltatások:1. Minősített erdei iskola programok (3 és 5 napos)
2. 1 vagy több napos zöld osztálykirándulások
3. Táborok
4. Konferencia szervezése
5. Rendezvények (szülinapok, ballagás, esküvő, céges csapatépítés)
6. 70 db kerékpár kölcsönzése (40 db felnőtteknek és 30 db gyermekek részére)
7. Szakszervezéses túrák (Csipak-semlyékre, Csodarétre, Nagyszéksós-túra)
8. Kézműves foglalkozások (természetes anyagokból játékok készítése, nemezelés, kosárfonás)
9. Kedvezményes belépők: Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe, Szegedi Vadasparkba, Füvészkertbe, Paprika Molnár Múzeumba
10. Bűnmegelőzési program
11. Lovaskocsizás

12. Kedvezményes 20 és 30 férőhelyes busz bérlése.