Élmény az egész családnak!

Egy minisorozattal szeretnénk kedveskedni az egész családnak!


Hogy még felejthetetlenebb legyen a mórahalmi időtöltés!

TIPP: Most a szállás foglalásakor a résztvevő magánszálláshelyeken kedvezményes fürdőbelépővel is gazdagodhattok.

TIPP: A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő gyermekfürdő részelege minden korosztály számára emlékezetes élményt nyújt. Kipróbálhatjátok a pancsikoló medencét, az elefánt csúszdát, de a vízi állatfigurák is nagy kedvencei a gyerekeknek. Egyéb család-barát szolgáltatás is igénybe vehető, mint a teakonyha (cumisüveg melegítővel), a gyermek WC vagy a pelenkázó.TIPP: Ezer Év Parkja- séta a mórahalmi csodaországban. A makettek kéthektáros területen tárják elénk a történelmi Magyarország építészeti szimbólumait és történeti emlékeit. A Gulliver utazásaihoz hasonló élmény mellett lehetőség van hercegnők, lovagok és vitézek bőrébe (ruhájába) bújni, ami egyediségével emlékezetes program az egész család számára.TIPP: A Bivaly Bowling Club és Bar az a hely, ahol kicsik és nagyok is megtaláljak a számukra legideálisabb szórakozási formát. Biliárd és léghoki mellett gyerek játszósarok is várja a látogatókat.

TIPP: A Nagyszéksós-tó és Bivalyrezervátum festői környezetet varázsol a piknikezéshez. Gazdag állat-és növényvilága minden kisgyermek figyelmét felkelti, a bátrabbaknak lehetőségük van bivalyt is simogatni. Az ott töltött idő megkoronázásaként fényképezkedhetünk is a fotófalnál.TIPP: Megismernétek Mórahalmot? Akkor Móra-Túra Challenge! Fedezzétek fel a várost, érezzétek jól magatokat és a túra teljesítésével egy kis jutalom vár rátok! Mit kell ehhez tennetek? Örökítsetek meg minden állomást fotóval, és ezt mutassátok be nekünk!

TIPP: Patkó Lovas és Szabadtéri Színház színes programkínálata közül válogathatunk a nyári hónapok folyamán. Az előadások különlegessége, hogy a színpad egyik fontos szereplői a lovak. Az itt született emlékeket gyakran halljuk a gyermekektől is.


Részletes információ:

  • Móra-Tourist Nonprofit Kft.
  • Turisztikai Iroda Mórahalom
  • Nyitva: hétfőtől – péntekig 8:00 – 16:00 óra között
  • 6782 Mórahalom, Tömörkény utca 3.
  • Telefon: +36 (62) 660 710
  • E-mail: tdm@morahalom.hu

Kapcsolódó hírek, események