Gyakori Kérdések Online vásárlásról

Az online vásárlás során felmerülő kérdésekre az alábbi pontokban talál választ:


Érvényesség

Meddig lehet felhasználni az online vásárolt jegyeket? - Az éves bérletek 12 hónapig, a 10 és 20 alkalmas bérleteket 6 hónapig, a fürdő belépőket és a wellness utalványokat 3 hónapig, az Ezer Év Parkja belépőket és a programcsomagokat pedig 2 hónapig lehet felhasználni a vásárlástól számítva.

Tipp: a rendszer automatikus üzenetet küld az érvényességi idő lejárata előtt, a vásárlónak.

Hamarosan lejár az érvényességi ideje, van lehetőség a meghosszabbítására? - Igen, egyszeri lehetőséget biztosítunk 1 hónappal kitolni a lejárati időt, amennyiben még azt előre jelzik. Az utólagos kéréséket nem áll módunkban teljesíteni. Megértésüket köszönjük!

Véletlenül kitöröltem az e-mailjeim közül a megvásárolt jegyeket avagy megvettem a jegyeket, de csak a számla jött meg, mi a teendőm ebben az esetben? - Vegye fel a kapcsolatot a mórahalmi Turisztikai Irodával: a tdm@morahalom.hu e-mail címen és újra megküldésre kerülnek a jegyek.

Felhasználás

Hogyan tudom felhasználni a jegyeket? - Elektronikusan vagy kinyomtatott formában felmutatva.

A programcsomagok felhasználása hogyan működik? - Vásárlást követően fel kell venni a kapcsolatot azokkal a szolgáltatókkal, ahova bejelentkezés szükséges, illetve figyelembe kell venni a nyitvatartási időket. Nem szükséges egy napon meglátogatni minden program helyszínt, érvényességi időn belül bármikor felhasználhatóak a programelemek.

Bérletet egyszerre hányan használhatnak fel? - Egy bérlet egyszerre max. 2 fő belépését biztosítja. Ha egy bérlet 10 alkalmas, akkor 2 fő esetén összesen 5 alkalommal lehet felhasználni.


Amennyiben további kérdések merülnek fel Önben, vegye fel velünk a kapcsolatot.