Mórahalom város-és turisztikai kártya

Mórahalom Kártyarendszer - Neked kedvezünk!

Mórahalom Kártya néven olyan kártyarendszer került bevezetésre, amely egyrészt a városban lakóhellyel rendelkező polgárok számára - ez a Városkártya - , másrészt pedig a városba érkező vendégeknek, turistáknak - ez a Turisztikai Kártya - nyújt kedvezmény-rendszert.

A Városkártya tulajdonosai a felmutatást és érvényesítést követően azonnali kedvezményes fogyasztást/vásárlást realizálhatnak a Szolgáltatók által biztosított kedvezmények mértékéig a városi elfogadóhelyeken.


Mindkét városkártya működése QR-kód alapon nyugszik, mely okostelefonra letöltve mentesít a plasztikkártya használat alól, ezáltal az okostelefonon keresztül mindig a tulajdonosánál lesz.

Mindkét kártyatípust a Városkártya rendszert kiszolgáló hivatalos honlapon keresztül lehet igényelni. A regisztrációt követően az igénylő e-mailben juthat hozzá a virtuális kártyához. A használatához nem szükséges alkalmazást telepíteni az okostelefonra, elég, ha lementi a kártyát képként a telefonjába. A regisztrációhoz kattintson ide: https://www.morahalomkartya.hu/

Az idősebbekre és azokra gondolva, akik nem használnak mobiltelefont, lehetőség van a kártyák kinyomtatására is. A plasztik kártyát 1.000 Ft környezetvédelmi díj ellenében tudjuk biztosítani, ennek kizárólagos helyszíne a mórahalmi Tourinform iroda (Mórahalom, Tömörkény utca 3.). Itt a regisztrációs lap kitöltésével személyesen is lehet kérni az adott kártyatípust.

A Mórahalom Kártya igénylésére az ÁLLANDÓ mórahalmi lakcímmel rendelkező lakosok jogosultak. Az igénylés feltétele a lakcímkártya másolatának csatolása.

A kártya az aktiválástól számított 1 évig érvényes.

Az elfogadóhelyek száma folyamatosan bővül, a következő linken elérhető: https://www.morahalomkartya.hu/hu/elfogadohelyek-4

Kapcsolódó hírek, események