Elixír Restaurant Café&Bar

Értékeld!

Értékelés

Értékelje most!

Éttermünk Mórahalom városának frekventált helyén, az elegáns és kifinomult Elixír Hotelben kapott helyet. Legyen szó finom ételekről vagy ízletes borokról, nálunk mindenki megtalálja a maga ízvilágát!

Éttermünkben minden reggel 7 órától svédasztalos reggelivel várjuk kedves vendégeinket. A bőséges büféasztalon naponta változó hideg, és meleg reggeli ételek és italok várják a vendégeket, hogy jól induljon a nap. Délben többféle napi menüvel, valamint változatos bisztró jellegű ételekkel kínáljuk szállóvendégeinket és mindenki mást, akinek fontos, hogy kedvező áron, mégis kiváló alapanyagokból készült étel kerüljön az asztalra minden nap. Az este sem telhet el nálunk kulináris élvezetek nélkül. Ismét gazdagon terített svédasztallal várjuk vacsorájukat elfogyasztani vágyó vendégeinket. Kínálatunk összeállításánál figyelembe vesszük a nemzetközi és hazai gasztronómia újdonságait, valamint a különböző táplálkozási szokásokat. Igyekszünk kihasználni, hogy helyben megtermelt alapanyagokkal dolgozhatunk az ételek elkészítése során. A fantasztikus ételek mellé természetesen zamatos borokkal is szolgálhatunk, a homoki borokon kívül az ország minden tájáról találnak az ételekhez illő csodás nedűből.

Rendezvény vagy családi esemény? Válasszon rendelhető tálaink közül! Szeretettel várjuk minden kedves vendégünket!


A jelenlegi korlátozó intézkedéseket figyelembe véve is van lehetőség elvitelre vagy házhozszállítással rendelni az ételt.

Az étterem 11:00 és 15:00 között szállítja ki a menüket és 13:00-20:00 van lehetőség a la carte ételeket házhoz rendelni.