Zárult a török szakácsok mórahalmi látogatása.

A diákokkal közösen készített díszebéddel zárult a török szakácsok mórahalmi látogatása.

Hétfőn kezdődött az autentikus török ételek főzőkurzusa a Tóth János szakképző iskola tankonyhájában, ahol a külföldről érkezett négy oktató avatta be a helyi tanulókat és szakácsokat például a börek, a köfte, a baklava vagy a kebab elkészítésének rejtelmeibe.

A mai napon Angyalné Kovács Anikó iskolaigazgató fogadta a Török Köztársaság Magyarországi Nagykövetségéről érkezett vendégeket, megmutatták nekik az iskolát, kötetlen beszélgetés keretében megosztották egymással tapasztalataikat, majd az igazgatónő és Krisztin István alpolgármester ajándékokat és köszönő oklevelet adott át a vendégszakácsoknak. A több napos eseménysorozatot hatfogásos díszebéddel zárták, amit a mórahalmi városvezetés tagjaival fogyasztottak el.