A mórahalmi fürdő már az új szezonra gondol: nemrégiben indult webshopjában akár most is vehetünk kedvezményes belépőket

Habár a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő november 11-étől ideiglenesen nem tud fogadni vendégeket a kormány által kiadott új járványügyi intézkedések miatt, a háttérben mégis nagy a nyüzsgés azóta is. Ebben a hónapban értek a végére egy nagyobb webfejlesztésnek és egy új szolgáltatást is elindítottak. A most létrejött webshop az első pandémiás időszakban indult informatikai fejlesztés végeredménye.

Mórahalom ebben az évben teljesen megújította turisztikai weboldalát, ezzel együtt a fürdőét is. Mindezt egy komoly háttérmunka előzte meg, aminek köszönhetően egy dinamikus, friss, fiatalos, a mai kornak megfelelő weboldalt tudtak létrehozni. Ezáltal különválhatott a fürdő és a város turisztikai kínálatát bemutató oldal. Utóbbi a visitmorahalom.hu címen érhető el mindenki számára.


visitmorahalom.hu

Az újítások egy korszerű webshop elindításával záródtak. A webshop az erzsebetfurdo.morahalom.hu nyitóoldalán érhető el. Az oldalon ki lehet választani, hogy milyen terméket szeretnénk megvásárolni. Ha ez megtörtént, akkor az oldal egy biztonságos fizetési felületen, a bankártyaadatok megadásával azonnali fizetést tud eszközölni és egy QR-kóddal ellátott visszaigazoló e-mailben azonnal meg is kapjuk a vásárolt terméket, illetve jelen esetben szolgáltatást.


erzsebetfurdo.morahalom.hu

A felületen nem csak fürdőbelépőt vagy bérletet lehet vásárolni, hanem különböző csomagokat is, amelynek része például egy wellness kezelés vagy egy romantikus vacsora. A belépésnél elég a vendégnek a kasszánál a telefonon felmutatni a QR-kódos e-mailt, és már érvényesítették is a jegyét. A megvásárolt jegyeket 6 hónapos érvényességgel adják ki, de ez a jelenlegi helyzetet tekintve változhat. A fürdővezetés célja, hogy bárki vásárolhasson akár a napokban is egy Hungarikum csomagot vagy egy kedvezményes családi belépőt karácsonyra szeretteinek, amit majd a jövő évben kényelmesen fel tudnak használni.