A Tiszasziget maradt hibátlan

A megyei I. osztály két hatpontos csapatának rangadóján a Tiszasziget megfordította, és megnyerte a mérkőzést, így a tavalyi ezüstérmes őrizte meg hibátlan mérlegét.

Papp Dominik góljával ugyan vezetett a Mórahalom a megyeegy legutóbbi fordulójának rangadóján, viszont a szünet után a nagy erőket mozgósító Tiszasziget megfordította a meccset. Győzelmével Bernát Péter csapatának mérlege maradt makulátlan, a Mórahalom pedig először kapott ki ebben a szezonban.

Tiszasziget–Mórahalom 3–1 (0–1)
Tiszasziget, 100 néző. Vezette: Bartucz Tamás – jól (Tihanyi, Kócsó).
Tiszasziget: Kiss D. – Papp Á., Drágity, Bálint D., Skribek Á. (Skribek B., 32.), Albert (Bálint T., 71.), Bánóczki (Szabó D., a szünetben), Vajna (Bernát, 87.), Farkas F., Kökény (Zámbori, 82.), Godó. Játékos-edző: Bernát Péter.
Mórahalom: Szatmári – Faragó-Barát, Ördögh (Kemenczés, 79.), Baji (Kókai, 65.), Papp D. (Malatinszki Á., 56.), Suhajda, Kiss M. (Fődi, 79.), Malatinszki D. (Gercsó, 68.), Kis L., Bokányi, Szalma. Edző: Hódi Mihály.
Gólszerzők: Drágity (54.), Albert (60.), Szabó D. (75.), ill. Papp D. (32.).
Jók: Papp Á., Farkas F., Albert, Godó, Szabó D., Drágity, ill. Szatmári, Papp D., Suhajda.
Bernát Péter: – Pörgős mérkőzést játszottunk, ahol egy jól eltalált lövéssel hátrányba kerültünk. A második félidőben részben azt láttam, amit elvártam. Magasabb fordulatszámon, jól küzdve megfordítottuk a mérkőzést.
Hódi Mihály: – A mélyponton is lejtett a pálya. Minden mórahalmi büszke lehet a csapatra, de ezen a meccsen nem szerezhettünk pontot. Gratulálok a Tiszaszigetnek, éltek a kapott lehetőségekkel.