Anyatigrisek

A fergeteges sikerű 𝐀𝐧𝐲𝐚𝐭𝐢𝐠𝐫𝐢𝐬𝐞𝐤 című előadás végre Mórahalmon is látható! A darab 2022. január 31-én érkezik az Aranyszöm Rendezvényházba.

Amy, a minden órás kismama babaváró bulit rendez. Az eseményre hamarosan megérkezik Barbara, az érzelmileg túlfűtött főállású háziasszony, Brooke, a munkamániás, folyton stresszes ügyvédnő és Tina, az elvált, megfelelési kényszeres anyuka, hogy együtt lássák el jótanácsokkal a várandós házigazdát, akinek igencsak naiv elképzelései vannak az anyaságról.

A zenés komédia a fekete öves anyukákon és a fiatal kismamákon túl mindenkit megszólít fergeteges stílusával, ami garantáltan jobb kedvre deríti a nézőt. Az eredeti angol nyelvű előadást, amely eddig négy kontinensen aratott töretlen sikert, tíz éve játsszák folyamatos teltházzal a világ minden táján.

A Liliom Produkció jóvoltából a mórahalmi közönség is végre megismerheti a világhírű musicalt, méghozzá koncertszínházi formában.

Jegyek már kaphatóak munkanapokon 8-16 óra között az Aranyszöm Rendezvényházban, mindennap 0-24 órában a Thermál Panzióban, valamint online: https://bit.ly/3J8lmWz