Az átépítés miatt változik a belépés menete a fürdőben

Röviden tájékoztatjuk Önöket a Fürdő látogatóbarát fejlesztése miatt bekövetkező változásokról, amelyek átmenetileg befolyásolják a megszokott közlekedést, valamint az igénybe vehető szolgáltatásokat.


Belépés
2017. november 13. (hétfő) – 2017. november 24. (péntek) közötti időszakban a Szegedi út felőli főbejárat ideiglenesen zárva tart! Belépésre a Millennium sétány felőli Kistérségi Egészségügyi Központ gyógyászati bejáratnál lesz lehetőség.
2017. november 25-től (szombat) a Szegedi út felőli új főbejárat részlegesen megnyit!
A megújult főépület teljes körűen 2017. december 25-én (hétfőn) fogadja Vendégeinket!

Ruhatár
2017. november 13-tól a Fürdő új központi ruhatára, valamint az öltözőkabinok rendelkezésre állnak! Az öltözőszekrény kulcsok átvételére az új főbejárat átadásáig a központi ruhatárban lesz lehetőség.

Pihenőágyak
Megkérjük Kedves Vendégeinket, hogy a Fürdő területén található, ingyenesen használható székeket és pihenőágyakat ne használják tárolására! A székeket és ágyakat kizárólag pihenéshez vegyék igénybe! Ruhájukat, törölközőjüket kérjük, hogy a rendelkezésre álló fogasokon helyezzék el! A székeken és pihenőágyakon felügyelet nélkül hagyott ruhákat, törölközőket és csomagokat az uszodamesterek a fogasokra fogják helyezni.

A fejlesztés az Önök kényelme érdekében történik, ezért megértésüket és türelmüket köszönjük!

 
Farkas Gábor
fürdővezető