Bravúrgyőzelem a SZVSE otthonában

Nincs még pontja az SZVSE-nek, amely egy őrült meccsen maradt alul a Mórahalom ellenében. A Vasutasok két öngólnak köszönhetően kétgólos előnybe kerültek, viszont ez sem törte meg a Mórahalmot, amely a szünet előtt egy szöglet után volt eredményes, miután Czirják nem tudta begyűjteni a labdát, a lecsorgót Szűcs vágta a léc alá. A fordulás után egy kezezésért járó büntetőt Szalma értékesített, amivel máris döntetlen volt, majd Csizmadia léphetett ki, és maradt higgadt ziccerben - megfordította a meccset a Mórahalom, 2-3. Sőt, egy szabadrúgás után Görbe fejesével már kétgólos volt a homokhátiak előnye, így a címvédő második vereségét szenvedte el.

SZVSE-G-Falc Kft–Mórahalom 2–4 (2-1)

Szeged, SZVSE-stadion, 100 néző. Vezette: Kaszala Mihály – közepesen (Golovics, Csorba).

SZVSE: Czirják – Fodor Á., Pócs D., Mészáros Z., Rádai G., Beretka, Mezei, Popovics, Káposzta, Papp Á., Amariutei. Edző: Kelemen Balázs.

Mórahalom: Weszelovszky – Vajda, Trója, Görbe, Szűcs D., Csizmadia, Baji, Rádóczi Dán., Rádóczi Dáv., Bokányi, Szalma. Megbízott edző: Máriás Bence.

Gólszerzők: Görbe (2., öngól), Trója (16., öngól), ill. Szűcs D. (32.), Szalma (47., 11-esből), Csizmadia (57.), Görbe (72.).

Jók: Pócs D., Beretka, ill. mindenki.

Kelemen Balázs: – Nem így indult a meccs, de nincs tragédia, dolgozunk tovább. Vereséget szenvedni sosem jó, de el kell ismerni, ellenfelünk maximálisan kihasználta a hibáinkat és megérdemelten nyert, gratulálok nekik!

Máriás Bence: – Nem jól indult a mérkőzés, de rendeztük a sorainkat, tartottuk magunkat a taktikához. A második félidőben óriásit küzdve, szép gólokat lőve, megérdemelten győzött a bajnokcsapat otthonában.